tryg
yyy: sprawdź : 1 − 2sin2 x = 2 cos2 x − 1
cos 2 x − sin 2 x = 2 cos2x −1
19 maj 23:36
Pepsi2092: 1−2sin2x=2(1−sin2x)−1
1−2sin2x=2−2sin2x−1
1−2sin2x=1−2sin2x
L=P
cos2x−sin2x=2cos2x−1
cos2x−(1−cos2x)=2cos2x−1
cos2x−1+cos2x=2cos2x−1
2cos2x−1=2cos2x−1
L=P
20 maj 00:27
picia: hmm.. to pierwsze sprytne
20 maj 00:30
Pepsi2092: mam nadzieje że żadnego błędu nie ciachnąłem
20 maj 00:33
picia: ja nie widze ale jestem po paru piwkach i po meczu
20 maj 00:35
Pepsi2092: hehe

to spoko

Ja też po meczu, ale dzisiaj reseta nie robiłem także na trzeźwo

Finał
dla mnie nie był aż takim wielkim przeżyciem bo jestem kibicem Realu także szału nie było, ale
fajnie że Chelsea wygrała
20 maj 00:37
picia: ja jestem za man utd(real u mnie na trzecim miejscu po milanie) ale bylem za chelsea.za ich
walecznosc.
20 maj 00:40
Pepsi2092: Dobrze że Chelsea wygrała, chociaż Abramowicz się ucieszy

Tyle co kasy tam włożył i dopiero
teraz pierwszy raz udało się wygrać LM
20 maj 00:52