matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
tryg,
yyy:
tg x * (1+ ctg
2
x)
1 + tg
2
x
= ctg x sprawdź
19 maj 23:30
Basia:
używaj dużego U do takich ułamków
19 maj 23:30
yyy:
tg x * (1+ ctg
2
x)
= ctg x
1+tg
2
x)
19 maj 23:34
Basia:
1
tgx*(1+
)
tg
2
x
1+tg
2
x
tgx*
tg
2
x
=
=
= .......
1+tg
2
x
1+tg
2
x
dokończ
19 maj 23:37