matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Geometria
Ala:
Wypukły czworokat AB=BC AD=2
√
3
DC=3−
√
3
AC=3
√
2
mozna wpisac okrag. Oblicz pole
26 kwi 12:38
tim:
W wypukły czworokąt można wpisać okrąg.. czy Wypukły czworokąt można wpisać W okrąg?
26 kwi 12:48