matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY!
bezradny:
ile punktór wspólnych ma prosta x+y=2 z okregiem x
2
+ y
2
= 4 ?
16 maj 16:38
Ajtek:
x+y=2 y=−x+2 Podstaw y do równania okrgu i policz Δ. Będziesz miał odpowiedź.
16 maj 16:40
bezradny:
dziękuję!
16 maj 16:43
Aga1.:
16 maj 16:45