przesuniecie rownolegle
lolo: w prostokatnym ukladzie wspolrzednych naszkicuj wykres funkcji g , opisanej wzorem g(x)=1/x+2 .
na podstawie tego wykresu podaj: miejsce zerowe funkcji g, trzeba do tego zadania zrobic
tabelke czy po prostu narysowac jakas tam funkcje w ukladzie

nie rozumiem
15 maj 20:39
krystek: | | 1 | |
f(x)= |
| przesuwasz o 2 jednostki w lewo[−2,0] |
| | x | |
15 maj 20:40
Maslanek: U={1}{x} przesuwasz o wektor [0,−2].
Masz wykresik
15 maj 20:40
Maslanek: Wrr.. What a fking fail −,−
T[−2,0]
15 maj 20:41
krystek: @Maślanek i nie podziękują.
15 maj 20:45
15 maj 20:46
Maslanek:
15 maj 20:46
Maslanek: Co za zły człowiek komentarze usuwa?
15 maj 20:51
Eta:
15 maj 20:51