Trygonometria
Grander: Posługując się wzorem cos2α=1−2sin2α, oblicz sin15
15 maj 20:35
Maslanek: cos 30 = 1−2sin215
15 maj 20:35
15 maj 20:36
Grander: dzięki
15 maj 20:36
krystek: c0s30=1−2sin215
15 maj 20:37
Grander: a weź dalej bo coś nie czaje
15 maj 20:38
15 maj 20:39
krystek: A ile to cos30=..?
15 maj 20:39
Grander: dzięki eta
15 maj 20:39
Maslanek: Jej to zawsze dziękują
15 maj 20:40
15 maj 20:41
Maslanek:
15 maj 20:41
krystek: Poniewaz Eta zawsze ładnie" krok po kroku "wylicza @
Eta
15 maj 20:42
Eta:
Witaj
krystek
15 maj 20:43