matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY!!
Ela:
POMOCY
Sprwawdź czy podane proste sa rownolegle: 3x+y−1=0 −2x−4y+5=0 Sprwawdź czy podane proste sa prostopadle: 4x+2y+6=0 −3x+6y−1=0
15 maj 17:23
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/strona/42.html
15 maj 17:24