oblicz jej miejsce zerowe
zdesperowana: naszkicyj wykres funkcji f(x)= 2x+2−4. oblicz jej miejsce zerowe oraz okresl zbior
wartosci. oblicz dla jakiego argumentu warrtosc tej funkcji wynosi −334
15 maj 13:42
zdesperowana: mam już
15 maj 13:46
zdesperowna : moglby ktos nadal podeslac rozwiazania, bo ktos bawi sie w boga i podpisal sie moim nickiem, ze
juz rozwiazalam zadanie. CZEKAM NA POMOC
15 maj 13:53
Mila: a) Wykres
1) Narysuj wykres funkcji y=2
x
2) Przesun równolegle o wektor [−2,−4]
3) odczytaj zbiór wartości
b) miejsce zerowe:rozwiąż równanie
2
x+2−4=0
c) rozwiąż równanie:
15 maj 14:55