matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak wyznaczyc sume zbiorow???
Kowal:
dane sa dwa przedzialy A=(−
∞
; 5) ora B=(−2; 10> Jak powinienem je wypisac? Przeciez nie moge wypisac wszystkich liczb od −
∞
Pomocy
15 maj 07:20
Aga1.:
AUB=(−
∞
,10>.
15 maj 07:39
LoL2o10:
A∪B=(−∞;10
15 maj 10:38
Kuba:
dziekowac
15 maj 10:57