matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
:(
Letty:
Rozwiąż równianie: tg
3
x + tg
2
x − 3tgx − 3 = 0
14 maj 17:30
Święty:
tg
2
x(tgx+1)−3(tgx+1)=0 (tgx+1)(tgx−
√
3
)(tgx+
√
3
)=0 Patrzysz na wykres i odczytujesz x
14 maj 17:40
Artur z miasta Neptuna:
łopatologicznie tłumaczysz typie
16 maj 18:29