matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomocy
Justynka:
wyznacz różnice r ciagu arytmetycznego : a
1
=7 a
2
9=133
14 maj 17:05
picia:
zobacz a
1
+r=a
2
a
1
+2r=a
3
14 maj 17:06
Mila:
a
n
=a
1
+(n−1)*r
14 maj 17:23
Artur z miasta Neptuna:
a1=7
16 maj 18:33