wykres itp
awa: wykres itp
potrzebuje do tego dziedzine, miejsce zerowe zwf, asymptote x i y.
14 maj 15:27
awa: te −3 jest przy tym ułamku i nalezy do niego
14 maj 15:28
Mateusz:
dziedzina chyba najprostsze co moze byc x+1≠0 zatem x≠........
miejsce zerowe zbior wartosci oraz asymptoty mozesz wyznaczyc z wykresu a wykres narysujesz
| | 2 | |
przesuwając |
| o wektor[−1,−3] |
| | x | |
14 maj 15:37
awa: ale mi nie potrzebne jest jak to zrobić tylko jakie są wyniki..
14 maj 15:40
Basia:
wyniki dostaniesz jak to zrobisz !
14 maj 15:42
awa: omg.. ktoś pomoze?
14 maj 15:43
14 maj 15:47
awa: ale ja to wiem jak narysować tylko potrzebuje odpowiedzi bo nie wiem czy dobrze napisalem
poprawe semestru −.−
14 maj 16:53
stud: zrobiles?
14 maj 18:12
Basia: to podaj tę odpowiedź; na pewno ktoś ją sprawdzi
14 maj 18:14
awa: D = R−{−1)
zwf = R−{−3}
m.z − 13
as pion x=−1
as poz y=−3
14 maj 18:24
awa: dobrze?
14 maj 18:26
Basia: bardzo dobrze
14 maj 18:30
Aga1.: Tak.
14 maj 18:30
awa: mz jest w 100% dobrze?
14 maj 18:31
Basia: nawet w 125%
14 maj 18:33
awa:
14 maj 18:51
michał: coś tutaj jest źle awa u CIebie
16 maj 18:26