pomocyyyyyyy
pablo: pomocy.mam na jutro,jestem w 4 klasie podst. 3−1/2 ,8−3/4 , 6−1/9 ,10−3/4 , 7−1/5
,6−8/9 ,5−7/10 ,10−2/10 ,13−5/9 błagam pomocy
13 maj 21:58
bla: 2 1/2, 8 1/4, 10 1/4
13 maj 22:03
Mila:
| | 1 | | 2 | | 1 | | 1 | |
1) 3− |
| =2 |
| − |
| =2 |
| |
| | 2 | | 2 | | 2 | | 2 | |
| | 3 | | 4 | | 3 | | 1 | |
2) 8− |
| =7 |
| − |
| =7 |
| dalej działaj według podanej reguły |
| | 4 | | 4 | | 4 | | 4 | |
13 maj 22:03
bla: aha czyli musze zamienic na całosci i dodac to co na gorze?
13 maj 22:04
bla: musisz tak zrobic
13 maj 22:04
pablo: ok,teraz chyba juz wiem,dzieki za pomoc, jak cos to napisze
13 maj 22:05
pablo: 1−1/3 =3/3−1/3=2/3 to tak bedzie?
13 maj 22:10
Aga1.: Tak.
13 maj 22:13
pablo: uffffffff to mam dobrze



dzieki bardzo,zrobiłem wszystkie,bo mama nie widziała ze nie
mam

ale juz mam,super
13 maj 22:15
picia: hehe

nie zostawiaj tak na ostatnia chwile,niepotrzebnie sie denerwowales
13 maj 22:17
pablo: zapomniałem w sumie,jutro mam test z niemca i to kułem:(
13 maj 22:19
pablo: ale dzieki

mozna na was liczyc.dobranoc,uciekam bo jak sie skapnie ze nie spie to bedzie
marudziła,
13 maj 22:20