matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pomoc
adam1994:
log
2
9* log
6
9
oblicz a)
B) (log
2
10)
−
1
+ (log
5
10)
−
2
log
2
9 − log
6
9
13 maj 16:16
Mila:
1
licznik=
log
9
2*log
9
6
1
1
log
9
6−log
9
2
mianownik=
−
=
=
log
9
2
log
9
6
log
9
2*log
9
6
log
9
3
=
dokończ
log
9
2*log
9
6
13 maj 17:04