pomożecie?
kinia: Liczba 2
22− 9 · 2
19 jest równa

wogóle nie mam pomysłu na to zadanie... pomożecie?
11 maj 14:54
krystek: 219(2?−9)=..
11 maj 14:55
Basiek: 219(23−9)= 219* (−1)= −219
11 maj 14:56
kinia: a czemu 23−9?
11 maj 14:57
Basiek: ax* ay= ax+y
11 maj 14:58
kinia: dla mnie to nie ma sensu ani składu
11 maj 14:58
krystek: 222=219*23
11 maj 14:59
ania: bo 222 to 219 * 23
11 maj 14:59
krystek: To poucz się działań na potęgach!
11 maj 14:59
Basiek: A powinno mieć
11 maj 15:00
kinia: aaa kminie już

dzięki
11 maj 15:00
kinia: działania na potęgach ogarnęłam już dawno, ale z takim przypadkiem spotkałam sie po raz
pierwszy tak naprawdę... ale już rozumiem
11 maj 15:01