matematykaszkolna.pl
głupota Artur z miasta Neptuna: Jak pisze się odwołanie od matury? Bo matmy chyba nie zdałem i nie iwem co robićemotka
11 maj 12:47
Basiek: Podszywanie się ... jest prawdziwą głupotą. Gratuluję.
11 maj 12:51
Skipper:emotka ... znajdź dobry powód ... może "nieskromne" zachowanie Dyrektorki ...
11 maj 12:52
Basiek: JEZU, SKOŃCZYCIE W KOŃCU SIĘ PODSZYWAĆ?! Artur, też miałam ten problem, musisz znaleźć bardzo dobry powód, dlatego też się wycofałam, zdam sobie w sierpniu emotka
11 maj 12:53
Basiek: Ej, stop. Nie wolno. Ja nie używam drukowanych liter! Co za.... ja jak coś robię, to przynajmniej porządnieemotka
11 maj 12:54
Peter: Ale jak widać do matury się nie przyłożyłaś
11 maj 12:58
Basiek: Przyłożyłam, tylko nie wyszło. Nie wszystko zawsze wychodzi po naszej myśli. Zamiast sierpnia, przewiduję maj 2013
11 maj 13:01
asdf: @Peter Na podstawie jednego egzaminu określa się cały zakres wiedzy ucznia sprzed 3 lat? Jak tak myślisz to gratuluje (albo nie mam czego gratulować )
11 maj 13:04
Artur z miasta Neptuna: Dokładnie asdf, ja sobie nie zdałem, bo mi zadania nie podpasowały, kto w 3. liceum niby umie funkcję kwadratową albo prawdopodobieństwo?! Chyba tylko rozszerzenie Źle ułożona matura po prostu.
11 maj 13:19
asdf: nie potrafisz w 3 liceum funkcji kwadratowej albo prawdopodobieństwa? To może ty masz źle w głowie poukładane skoro na każdego zganiasz...Matura jest układana nie przez 2 tygodnie tylko dłużej i nie przez dwie trzy osoby tylko odpowiednio wyselekcjonowaną grupę specjalistów co wiedzą co układają...Każde zadanie ułożone przez CKE jest dobrze przemyślane zanim trafi na papier.
11 maj 13:33
Basiek: asdf− wpisz sobie w wyszukiwarkę nick Artura i porównaj teraźniejsze wpisy z wcześniejszymi.
11 maj 13:34
asdf: Wiem Basiek, że ten Artur to nie ten co ma więcej poukładane niż my dwaj razem emotka Piszę to do tej osoby, która napisała post o 1319, a nie do prawdziwego Artura
11 maj 13:36
kylo1303: Moglbys kolego zmienic nick i sie nie podszywac pod kogos? Bo to dla mnie jest kretynstwem. Az tak wstydzisz sie swojej osoby?
11 maj 13:36
Basiek: No wiesz, ja tam się nie dziwię, że się wstydzi....
11 maj 13:37