zad. maturalne
xz: odnośnie matury, Czy jest to błąd, jeśli od razu napisałem, że omega = 49, zamiast pisząc 72 =
49 ?
10 maj 14:06
Ajtek:
Wg mnie nie, ale ekspertem nie jestem.
10 maj 14:09
Mila: Jest dobrze.
10 maj 15:16
Ajtek:
Witaj
Mila 
.
10 maj 15:18
Mila: Witam, Ajtek, miło mi zobaczyc jak pracujesz.Może prześlemy sobie jakieś zadanko, ale z
"nogami na ziemi".Będę po 21 na forum, poszukaj czegoś, niekoniecznie dzis. Będziemy mieć na
przyszłość. Wiesz, 5 zadań ( prawie identycznych lub identycznych) robiłam z maturzystą w
przeddzień matury rozszerzonej. Bardzo się ucieszyłam, gdy zobaczyłam zadania.
10 maj 15:28
Ajtek:
Ło masz, mówisz z nogami na ziemi. Ja potrzebuje zadanka takie żeby siedząc, się nie przewrócić

.
Jak oceniasz podstawę z mamty?
Wczoraj moja "kurstantka" z 2−giej gimnazjum zrobiła 4 zamknięte. Wytłumaczyłem jej tylko o co
10 maj 15:34
Mila: Powiem, tak, dostosowana do poziomu obecnych maturzystów ( pomijam klasy z matematyką
rozszerzoną, tam młodzież posiada wiedzę.)
Po likwidacji szkół zawodowych dużo słabej młodzieży chodzi do liceum i ma kłopoty z
matematyką. Taka matura daje szansę na pozytywny wynik. Na uczelnie techniczne młodzież zdaje
rozszerzoną i to jest w porządku.
10 maj 15:41
Ajtek:
Jak
Godzio wpadnie do tego wątku i da zadanko typu "nogi na ziemi", to nie będziemy
wiedzieli gdzie jest horyzont

.
10 maj 15:46
Godzio:
Mila to pyka w pamięci wszystkie zadania
10 maj 16:19
Ajtek:
Ja czasmi też, np. 2+2=...

.
Cześć
Godzio 
.
10 maj 16:29