:)
Basiek:
Chciałabym podziękować Wszystkim, którzy wykazali w stosunku do mojej osoby więcej
cierpliwości niż miał Gandhi, Wszystkim tym, którzy poświęcili mi swój czas, ale także
zdrowie... . 
Dzisiaj może nie poszło tak, jakbym ja sobie tego życzyła, czy nawet jakbym się spodziewała,
ale to tylko i wyłącznie moja wina.
Wasza pomoc była mi naprawdę bezcennym darem, a czas
spędzony z Wami był przede wszystkim przyjemny i pożyteczny
9 maj 16:37
Godzio: 
Tylko nas nie zostawiaj
9 maj 16:53
Ajtek:
Pomocy niewiele z mojej strony miałaś, ale rozmowy były przednie, wesołe

.
I zgadzam się z
Godziem, nie znikaj z forum

.
9 maj 17:03
Eta:
9 maj 19:19
Saizou : @ Basiek nie możesz odjeść, bo kto nam będzie śpiewał
9 maj 19:22
Basiek: To się nazywa nadinterpretacja.

Nigdzie nie napisałam, że odchodzę, ginę, czy inne tam
takie.
[Głodnemu chleb na myśli!]
9 maj 19:24
Godzio:
"a czas spędzony z Wami ..." −− nie jestem humanistą i inaczej to interpretowałem
9 maj 19:27
Basiek: Taka składnia wprowadza element patosu... ech.
9 maj 19:28
Godzio:
Dlatego studiuję matematykę
9 maj 19:29
a ja: studiuję telekomunikację radiostację i sytuację stację
9 maj 19:31
Basiek: Po prostu lubicie dramatyzm. "Dramat układasz!" (Krasiński)
Godzio− patrz. co pokazuje mój fejsbuk

:
"Kryzys w strefie euro doprowadzi do zwolnienia w tym roku przypuszczalnie aż 25 tys. osób
zatrudnionych w branży finansowej w Londynie. Gdyby tak się stało, zatrudnienie w tym sektorze
byłoby najniższe od 16 lat"
Już mi lepiej, że nie dostanę się na FiR
9 maj 19:33
Godzio: Londyn to nie Polska

U nas jest coraz większe zapotrzebowanie
9 maj 19:34
Basiek: Ciiiiiiiii.

Wiem, ale się pocieszam.

Zdaję sobie sprawę z tego, że dzięki stosunkowo
słabej złotówce w naszym kraju jest i będzie coraz więcej zagranicznych inwestycji, które będą
wymagały dużych nakładów finansistów, najlepiej z kilkoma językami, bla blaa.
9 maj 19:36
Mila: Nie przejmujcie się zbyt maturą rozszerzoną z matematyki. Jeśli wynik jest powyżej 50% to jest
dobrze.Biorą też pod uwagę podstawę. Uczelnie czekają na Was.Na pewno wszyscy dostaniecie się
na studia. Miejsc jest dużo.
Pozdrawiam.
Uczcie się norweskiego, to jest najbogatszy kraj w Europie.
Idźcie na studia proponowane przez Unię.
9 maj 20:39
basiek: ja właśnie mam taki plan tam wyjechać
ide chyba na europeistykę ale zaocznie bo prace też trzeba znaleźć
9 maj 20:40
Basiek: Basiek ≠ basiek ? O.o
9 maj 20:41
kuk: basiek ambitnie
9 maj 20:43
rumpek: hahahaha basiek porażka
9 maj 20:44
Maslanek:
9 maj 20:44
rumpek:
9 maj 20:44
Basiek: Weźcie...
rumpek nie brzmi jak
rumpek. Co do
basiek.... też nie brzmi jak
Basiek.
Maslanek z pewnością też nie jesteś dziś sobą!
9 maj 20:45
Maslanek: Goń się
9 maj 20:46
Basiek: Okej, Ciebie poznaję. Zawsze niewychowany
9 maj 20:47
Maslanek: Właśnie
9 maj 20:49
9 maj 20:50
Franek: Basiek KONIEC UŻALANIA SIĘ
9 maj 20:51
Basiek: Franek− ale gdzie ja się użalam?
9 maj 20:52
Maslanek: Ona mnie po prostu nazywa chamem... I prawidłowo
9 maj 20:53
Franek: hmm..
"Dzisiaj może nie poszło tak, jakbym ja sobie tego życzyła, czy nawet jakbym się spodziewała,
ale to tylko i wyłącznie moja wina"
i w paru innych tematach
9 maj 20:53
Basiek: Wiem, poznaję na odległość

Przynajmniej jesteś charakterystyczny.
Franek− chwal się jak poszło!
9 maj 20:54
Franek: We Are The Champions!
jutro jest kolejny wspaniały dzień z maturą
9 maj 20:54
Maslanek: Zamaskuję się jeszcze i będziesz musiała niuchać, żeby mnie poznać
9 maj 20:55
Franek: nie zrobiłem kombinacji, nie wiem czy mi uznają mój dowód w ostatnim no i to za 6pkt (geometria
analityczna) niby do czegoś doszedłem ale...
9 maj 20:55
Basiek: To jest narzekanie. Użalać się będę od października. Zrobiłam sobie mentalne "aua" i muszę to
przeżyć.

A jutro... podstawa
9 maj 20:55
Franek: a jutro... rozszerzenie
9 maj 20:56
Basiek: Ja też piszę.

Spokokoko. Jestem na poziomie podstawowym.
Maslanek− jak będę w lepszym nastroju. Teraz to nie miejsce, ani pora
9 maj 20:57
Maslanek: Oj tam... Masz prawko?
9 maj 20:57
Basiek: Nie.

Jakoś nie miałam czasu
przed maturą, a po maturze się będę bać

.
Całkowity brak zdolności manualnych można u mnie zaobserwować
9 maj 20:58
Franek: nie przejmuj się
Basiek będę Cię woził po Krk jak się dostane
9 maj 20:59
Maslanek: Nie chciałabyś się przejechać pociągiem do Łodzi?

Zapoznam Cię z Politechniką
9 maj 20:59
Basiek: 
Jezu, słodcy jesteście.
Maslanek− Łódź jest daleko, ja zdecydowanie wolę Kraków
9 maj 21:00
Franek: Basiek zapraszam w prawdziwe góry. Może po Rysach Cię oprowadzić?
9 maj 21:00
Maslanek: Chciałaś w końcu europeistykę

Zapraszam na Łódź
9 maj 21:01
Maslanek: Franuś. To nie Twoja góralka
9 maj 21:02
Franek: We are the chempions, my friends.... nie mogę się od tego uwolnić
9 maj 21:02
Franek: Maslanek boisz się konkurencji?
9 maj 21:02
Basiek: góry− fe.

Zawsze kończy się w moim wykonaniu tak: "Odpocznijmy tu na tej polance! Na
chwilkę, prooooszę. (4h później)− to ten, czas schodzić"
Maslanek− weź mi tu z jakąś europeistyką...

Za to Kraków zaprasza
9 maj 21:03
malaika: ja żałuję, że tak późno odkryłam tę stronę
9 maj 21:03
Maslanek: Nie chciałbym biegać. Ale popływać możemy
9 maj 21:03
Franek: Basiek to Cię będę nosił
9 maj 21:04
Basiek: Czekajcie, oświecę Was. Jakiej konkurencji? My się nie znamy

Okej, oświeceni.
9 maj 21:04
Franek: znamy się przecież
9 maj 21:04
Maslanek: Dobra...

Bo zeświruję tutaj...

Powiedzcie mi jak zrobić to głupie zadanie z trójkątem

. Cały czas zostaje mi jakiś y
2 albo
coś
9 maj 21:05
Franek: Basiek miałaś już ustne?
9 maj 21:07
9 maj 21:08
Basiek: * jaki trójkąt?
* nie, nie miałam.

Nawet nie wiem, kiedy mam. Mój polski ustny wygląda tak, że mam
wypożyczone książki
9 maj 21:09
Franek: hm.. ja mam w piątek a nie umiem nic...
9 maj 21:09
Basiek: Jaki temat?

Zauważyłam, że matematycy mają skłonność do tematyki religijnej
9 maj 21:10
Maslanek: Hm...

Faktycznie. Sprytne to przyrównanie pól
9 maj 21:10
Franek: najłatwiej z polami
9 maj 21:11
Franek: a ktoś zrobił to ostanie?
9 maj 21:12
Maslanek:

A∪B=1
(A∩B')=0,7
A∪B − (A∩B') − (A∩B) = (A'∩B)
(A'∩B) = 0,3−(A∩B), gdzie (A∩B)∊<0; 0,3>
Zatem (A'∩B)≤0,3.
Takie cuś by przeszło?
9 maj 21:33
Basiek: Pewnie tak

Całkiem logiczne.
9 maj 21:34
Maslanek: Q.E.D
9 maj 21:35
Franek: Basiek lubisz mnie?
9 maj 21:37
kylo1303: Bledny zapis to od razu moge powiedziec
9 maj 21:39
Franek:
9 maj 21:39
Maslanek: Nie lubi się kogoś, kto chce nosić ją po górach... Stary xD
9 maj 21:41
Maslanek: Jaki znowu biedny zapis? xD
Wszystko zawarte
9 maj 21:41
Basiek: Mam wielkie serce, lubię wszystkich

Hm, w sumie, powinna być tam nierówność itd., ale przejść by przeszło
9 maj 21:42
Franek: a mój dowód?
doszedłem że P(B)≤0.3
dopisałem że skoro P(b)≤0,3 a P(A'uB)zawiera się w P(B) to P(A'uB)≤0.3
9 maj 21:44
Maslanek: Heh...

Dobre

Prawdziwe
9 maj 21:45
Franek: wpadłem na to po oddaniu arkuszu
9 maj 21:46
Basiek: Jeśli faktycznie doszedłeś do tej postaci, to jasne, że jest okej. Ale nie wydaje mi się, żeby
dojście do niej było możliwe
9 maj 21:46
Maslanek: Dlaczego?

P(A)≥0,7
Oraz P(A∩B')=0,7
Więc P(B')=0,7.
Wtedy P(A'∩B) ≤ 0,3, bo P(A')≤0,3
9 maj 21:51
Basiek: U, ta zależność.

Bez rysunku sobie nie radzę

mam upośledzoną wyobraźnię.
Dobranoc
9 maj 21:53
Maslanek: Ee... Pory dnia i nocy Ci się pomyliły?
9 maj 22:08
Bartek0807: TYLKO że P(A∩B')= P(A/B) lub P(A) kiedy są rozłączne
10 maj 00:05
Bartek0807: tego posta nie było...jest pijany

Powodzenia jutro
10 maj 00:09
Basiek: Bry. Jednak zmiana planów, muszę zniknąć na pewien czas

, żeby nie było
10 maj 11:35
Maslanek: Zostawiasz nas?
10 maj 11:46
Basiek: Tak
10 maj 11:47
Maslanek: Ech... Długo?
10 maj 11:47
kylo1303: Jakis konkretny powod? Czy chodzi o jezyk angielski ktory cie dobil?
10 maj 11:47
10 maj 11:49
Maslanek: ?

Oblała Cię piwem? xD
Długo?
10 maj 11:50
Basiek: Maslanek− to właśnie ta osoba...

Trafiony, zatopiony.

Co znaczy dla Ciebie długo?
10 maj 11:51
Maslanek: Dnia nie wytrzymam
10 maj 11:52
Basiek: Taaa.

Ironia i sarkazm silniej mówi do mnie niż ....

Też będę oczywiście tęsknić
10 maj 11:54
kylo1303: Nadal nie widze powodu.
10 maj 11:56
Maslanek: Dobra, dobra...

Kiedy wracasz?
10 maj 11:56
Basiek: Ale ja widzę
Maslanek − ukulturalnię Cię:
Pawlikowska Jasnorzewska:
"Nie widziałam Cię już od miesiąca.
I nic. Jestem może bledsza,
Trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
Lecz widać można żyć bez powietrza."
10 maj 12:01
Maslanek: Ładne...

A teraz, kiedy wracasz?
10 maj 12:02
Basiek: Zależy, ile wytrzymam.

Tęsknijcie!

Idę ogarnąć wszystko, co można ogarnąć z angielskiego... będzie źle. Bardzo bardzo źle.
10 maj 12:03
kylo1303: Ty naprawde lubisz sie katowac... Tylko sie bardziej bedziesz martwila i stresowala.
10 maj 12:05
Maslanek: Myślałem, że gdześ wyjeżdżasz. A ty znowu z jakąś nudą "wyjeżdżasz"
10 maj 12:05
Basiek: Taki profil osobowy.

A bardziej stresować się niż dziś nie będę.
Zapomniałam naklejek, już prawie zawał przeżyłam

Gorzej zwyczajnie nie będzie
10 maj 12:06
Basiek: Poza tym,
Maslanek− przypomnę Ci, kto mi ostatnio wmawiał, że za dużo czasu spędzam na
forum; oprócz tego muszę skombinować pracę z polskiego, przeczytać kilkaset książek
10 maj 12:08
Maslanek: Ukulturalnię Cię

"Baśka, Baśka co z Ciebie wyrośnie?
Śliwki na wierzbie czy wierzba na sośnie?"
10 maj 12:09
Basiek: Ja nie rosnę

Ostatecznie "karzełki" nie są takie złe

[i raczej śliwki]
10 maj 12:10
Maslanek: Metr pięćdziesiąt w kapeluszu czarodzieja

Długo do tego angielskiego?
10 maj 12:13
Basiek: Godzinka.
Mam takie zdjęcie... hm, czapka czarownicy się liczy?
10 maj 12:14
kylo1303: Pocieszylbym cie, ale ze chcesz nas opuscic to nie ma tak dobrze
10 maj 12:14
psik: o 14
10 maj 12:15
Basiek: Bez łaski,
kylo
10 maj 12:15
Maslanek: Aha... Czyli opuszczasz nas na parę godzinek?

Już wiązałem sznur... Ale skoro tylko tyle, to idź już sobie
10 maj 12:17
10 maj 12:18
Maslanek: No proszę.
Krzyżyk na drogę. I

.
Powodzenia
10 maj 12:18
kylo1303: To przynajmniej dotrwaj do konca tygodnia zeby wspomoc psychicznie innych maturzystow. W koncu
kogo mam pytac o pomoc z praca z polskiego ktorej rowniez jeszcze nie mam (do 21.05 mam
czas)?
10 maj 12:19
10 maj 12:20
Basiek: Ja hm... do poniedziałku mam mieć gotowe i mam to przedstawić nauczycielce. A przeczytałam to
coś we wrześniu, także nic na ten temat nie wiem. Co do polskiego, nie widzę problemu.

Konsultacje mogę prowadzić przez maila
10 maj 12:20
Maslanek: Czym się przejmujesz.

Przecie i tak nie śpisz do 5, więc na pewno zdążysz
10 maj 12:23
Basiek: E, ustne to mój żywioł.

Będzie dobrze. Lubię... mówić.
kylo− prześlę Ci maila, pod którym jestem dostępna prawie zawsze, okej?

I jak coś, to
pomogę, chociaż i tak jestem przekonana, że dasz radę
10 maj 12:24
kylo1303: Dac to dam

Zdolna ze mnie bestia. Rozmowny specialnie nie jestem ale jak trzeba cos
wygloscic to bez problemy daje rade. Plus dyskusja merytoryczna lezy w mojej naturze (i
maturze tez). Takze jestem pewny siebie co do prezentacji, ale moze bede chcial sie
skonsultowac− kto wie.
10 maj 12:27
Maslanek: Daj od razu numer domu i ulicę
10 maj 12:27
Basiek: To ten, na maila Ci wyślę maila.

I będzie dobrze, ustne to naprawdę pikuś
10 maj 12:34
kylo1303: To jak cos to bede pisal na maila.
10 maj 12:36
Maslanek: Idź już
10 maj 12:36
Basiek: 
Prawda. Angielski.
10 maj 12:40
10 maj 12:43
DZIADZIA: Basiek jak tam po angliku?
10 maj 13:02
kylo1303: DZIADZIA Poczekaj jak wroci z rozszerzenia. Tez bede lecial bo trza wskoczyc w garniak.
10 maj 13:08
DZIADZIA: pozdro trzymam za was
10 maj 13:20
Maslanek: Trzymam za was oczko?
10 maj 13:20