zią ;]
KACPER: ODPOWIEDZI : MATURA 20120
dodawajcie swoje odpowiedzi do zadan..
zadanie.1
a=−1
−1,0,1,2
a= −2/3
−2/3, 1/3, 4/3, 7/3
zadanie.2
x∊(−∞,0>∪<1,+∞)
zadanie.3
nie pamietam czego dotyczylo ... dawajcie swoje wyniki
9 maj 13:18
Alkain: w zad. 1 nie mogą być ułamki dziedziną były liczby CALKOWITE !
9 maj 13:19
Error_Demon: Dokładnie ułamek nie należał do dziedziny.
9 maj 13:19
Bartek0807: dokładnie tak.
9 maj 13:20
Bartek0807: zadanie.3
x=2πk lub x=π/3 =2πk lub x=−π/3 +2πk
z tego co pamiętam
9 maj 13:21
Error_Demon: Pierwsze 3 mam dobrze, dalej dowody chyba dobrze, pozostałe nie wiem widzę
różne wyniki. Może jeszcze coś z tego będzie.
9 maj 13:24
TOmek: | | 2045 | |
Pytanie, jeśli napisałem |
| zamiast 511.25 to moga zabrac punkty? |
| | 4 | |
9 maj 13:26
KACPER: no to fajnie ..... ZJEBALEM NA MAXA

/ po co ja tyle sie przygotowywalem

ŻENUA 60% +
9 maj 13:26
asd: nie
9 maj 13:26