ITI
M4ciek: Pomoc z informatyki

Proszę o nieusuwanie postu bo jest komuś niezmiernie potrzebny

1.
Zagnieżdżony 1 kwartał : =JEŻELI(G8<8000;G8*$C$4;JEŻELI(G8>10000;G8*$E$4;G8*$D$4))
Zagnieżdżony 2 kwartał : =JEŻELI(L8<8000;L8*$C$4;JEŻELI(L8>10000;L8*$E$4;L8*$D$4))
2.
Dni w magazynie : =DNI.360(B3; DZIŚ())
Przecena 1 : =JEŻELI(F3>$K$10;$J$10;JEŻELI(F3>$K$9;$J$9;""))
Cena po Przecenie : =JEŻELI(H3=$I$3;E3*(100%−$J$3);JEŻELI(H3=$I$4;E3*(100%−$J$4);""))
Liczba Pozycji : =LICZ.JEŻELI(H3:H196;I3) i =LICZ.JEŻELI(H3:H196;I4)
Wartość : SUMA.JEŻELI(H3:H196;I3;E3:E196) i =SUMA.JEŻELI(H3:H196;I4;E3:E196)
Strata : =L3−SUMA.JEŻELI(H3:H196;I3;G3:G196) i =L4−SUMA.JEŻELI(H3:H196;I4;G3:G196)
3.
Głupie: =SUMA.JEŻELI($D$4:$D$14;$K3;F$4:F$14)
4.
Moduł : =JEŻELI($D$2;MODUŁ.LICZBY(SIN(A2*$C$2));SIN(A2*$C$2))