matematykaszkolna.pl
Homer: Jak oceniacie poziom matury tegorocznej − matematyka podstawowa ? Ja osobiście uważam, że była bardzo podobna do zeszłorocznej. Jeżeli ktoś tę z 2011r. przerobił i zrozumiał to nie powinien mieć problemów. Zważywszy na ten fakt oceniam ją jako łatwiejszą od zeszłorocznej. A co Wy sądzicie ?
8 maj 18:43
maturzysta: za łatwa
8 maj 18:44
alleluja1234: łatwiejsza
8 maj 18:45
asdf: banał, a później chodzą tacy i się chwalą "ja miałem z matury 90%...", a kumpel, który zdawał mature w 2011 roku "no widzisz, jesteś lepszy bo ja tylko 76". Zadania od 1 do 33 powinny być za 1 pkt. Ostatnie za 2 pkt.
8 maj 18:45
rumpek: ostatnie zadanie niby proste a sie pomyliłem ;c
8 maj 18:52
rumpek: Widzę, że znowu się dzieci podszywają Dlatego apel: dzisiaj już nie będę na forum, także każda wypowiedź nie będzie moja (spod mojego nicku). emotka
8 maj 18:54
Homer: hm. Zagadaj rumpek do Jakuba, żeby stworzył logowanie. Sądzę, że byłaby to doskonała sprawa.
8 maj 18:55
MaragaretBrown: Z roku na rok obniża się poziom trudności, z wymagań odpadają kolejne tematy, działy...
8 maj 18:57
Basia: Jakub nie chce, i skoro nawet b go nie przekonał, to podejrzewam, że nam też się nie uda.
8 maj 18:59
Homer: No to może nie koniecznie robić logowanie dla każdego, ale tylko dla tych którzy chcą mieć swój nick zastrzeżony wyłącznie dla siebie.
8 maj 19:01