:D:D:D
kinia: kurcze

zaliczyłam maturę mniej więcej na 80−90 % dzięki naukom ze strony matematyka.pisz.pl

jutro rozszerzenie, mam nadzieję że pójdzie mi tak samo jak dziś

dziękuję Jakubie za świetną stronkę
8 maj 17:56
Eta:
8 maj 18:00
ICSP:
8 maj 18:37
Maslanek:
8 maj 18:37
maturzysta: mogłem pisać rozszerzenie , z podstawy będzie 96%
8 maj 18:49
kinia: ja też się wahałam aby pisać rozszerzenie, bo myśłałąm że nawet podstawy nie ogarnę ale jak
przyszło co do czego to poszło mi nieżle. a rozszerzenie piszę bo chce sprawdzić samą siebie.
w szkole nie mam obowiązku pisania jej. a zaznacze że w mojej szkole maturę z rozszerzonej
matematyki piszą tylko 3 osoby na cała szkołe <szkoła należy do najliczniejszych z miasta>
mam nadzięję że nie przyniosę hańby
8 maj 21:38
kinia: ja też się wahałam aby pisać rozszerzenie, bo myśłałąm że nawet podstawy nie ogarnę ale jak
przyszło co do czego to poszło mi nieżle. a rozszerzenie piszę bo chce sprawdzić samą siebie.
w szkole nie mam obowiązku pisania jej. a zaznacze że w mojej szkole maturę z rozszerzonej
matematyki piszą tylko 3 osoby na cała szkołe <szkoła należy do najliczniejszych z miasta>
8 maj 21:43
8 maj 21:44
kinia: ale mi się walnęło potrójnie
8 maj 21:45