matematykaszkolna.pl
lalala gusia: ktoś planuje iść na sgh stąd? albo na uw na finanse i rachunkowość?emotka
8 maj 17:30
Error_Demon: Nie wiem czy tylko ja mam takie odczucie czy tak jest na prawdę, ale ciężko spotkać kogoś kto w ogóle wybiera się na studia do Warszawy. Ja osobiście wybieram się na UW, ale na zupełnie inny kierunek.
8 maj 17:33
Sławek: a planuje ktoś na lotnictwo i kosmonautykę na poli. rzeszowską?
8 maj 17:58
nieokiełznany: ja planuję na lotnictwo i kosmonautykę w Dęblinie
8 maj 18:04
sazzi001: ja na finanse i rachunkowość albo ekonomia albo analityka gospodarcza ale na UEK (Krakówemotka. sgh ma za wysokie progiemotka
8 maj 18:04
Sławek: nieokiełznany, serio? emotka
8 maj 18:05
megi: ja na sgh, albo na uw na FiR, a jak się nie uda to sggw FiR emotka jutro się okaże mniej więcej czy mogę sobie robić nadzieje, bo z matmą u mnie pewnie będzie największy problem
8 maj 19:58
migotka: także planuję na sgh a jak sie nie powiedzie to sggw lub politechnika warszawska emotka
8 maj 20:24
kylo1303: No to jesli o mnie chodzi to tez skladam na SGH, tyle ze nie zdaje drugiego jezyka wiec musze wyczesac angielski i matme na pozimie >90% . Do tego UW, UJ, AGH. Zobaczymy z reszta po maturach, jak bedzie wiadomo mniej wiecej ile procent sie uzyska.
8 maj 20:38
megi: migotka, a na co na PW?
8 maj 20:39
gusia: no to powodzenia wszystkim jutro, obyśmy się na tym sghu spotkali boję się strasznie, echhh...
8 maj 20:53
migotka: na geodezje, nie zdaję fizy na rozszerzeniu więc na polibudzie na nic innego nie mam prawie szans.
8 maj 20:55
megi: ja własnie podobnie, tez fizy nie zdaje, wiec tez na PW jedynie geodezja albo gospodarka przestrzenna, i sie własnie zastanawiam czy składać
8 maj 20:59
migotka: ja złoże chyba dopiero po wynikach z matury, ponieważ z tego co dobrze kojarze rekrutacja trwa do któregoś tam lipca, więc mam jeszcze czas emotka
8 maj 21:03
megi: o to dobrze wiedziec emotka jeszcze się nie zagłębiałam w tych wszystkich terminach
8 maj 21:08
sazzi001: a jak ktoś się wybiera na AGH to na co dokładniej?emotka
8 maj 21:16
kylo1303: Ja myslalem o robotyce.
8 maj 21:24