matematykaszkolna.pl
Dziekuje! TOmek: Szczerze podziekowania dla Eta[think],Godzio, Vax, Rumpek, Gustlik i wielu, wielu innych Chciałbym podziekować, dzisiaj, bo pewnie jutro będzie natłok postów o rozszerzonej. 2 lata temu pierwszy raz tu wszedłem i mogę w pełni szczeroscią powiedzieć,że dzięki Wam zaoszczędziłem ogrom kasy, poniewaz oddawaliście mi swoją wiedzę i czas. Dzięki Wam, mogę dzisiaj marzyć o politechnice. Oczywiście matura jest jutro, ale ja po prostu wiem ,ze dam radę napisać powyżej 60%. Z drugiej stony nie mogę Was zawieść. Dziekuje z całego serca!
8 maj 14:54
Eta: Miło mi emotka w nagrodę → emotka
8 maj 14:56
TOmek: I powiedzęc ,ze 2 lata temu patrząc na arkusz rozszerzonej miałem strach w oczach i wymioty. A teraz to jest przyjemność.
8 maj 14:57
Eta: Tak trzymaj! emotka ( "strach ma zawsze tylko z pozoru wielkie oczy "
8 maj 14:58
Gustlik: Tak trzymaj ! Eta ma rację, strach ma tylko z pozoru wielkie oczy. Matematyka wcale nie jest straszna, tylko jest fatalnie nauczana w szkołach, a przynajmniej w większości szkół, ale jak to się mówi, nie taki diabeł straszny, jak go malują. A matma rozszerzona jest najlepsza, przynajmniej trochę fajnych zadanek na myślenie. Pozdrawiam i życzę połamania pióra na pozostałych egzaminach emotka
10 maj 01:13
TOmek:
10 maj 12:45
13579: Cześć wszystkim. Czy jeżeli z matmy rozszerzonej będę miał > 70% i z podstawy >90% to mam szanse dostać się na politechnikę? Oczywiście angielski bardzo przyzwoicie napisałem a polski dość słabo? Dziękuję za odpowiedź emotka
10 maj 14:07
KacpeR: masz szanse, tylko nie wiem jaka politechnika cie interesuje... jesli PW to masz szanse dostac sie na słaby kierunek .. ja jutro walcze z fizyka rozszerzoną jak będe mial 90% to się dostane.. tymczasem ide sie uczyc
10 maj 14:23