.
Maturzystka: Sprawdzicie mi moje odpowiedzi bo nie wiem czy zdałam

1. 44%
2. −4
3. 17−4{2}
4. −4
5. 1
6. −3/2
7. x=7, x=−2
8. F(3)=3
9. wykres prostej
10. 2{3}−3 /6
11. 12/13
12. 2{p}21
13. 12+ 2{p}6
14. 14/15
15. 25
16. 45 stopni
17. 40 stopni
18. 3/25
19. 64
20. 2{p}2
21. y=−1/2x
22. (−5, 2012)
23. (−2, 7)
24. 99
25. 600
Z otwartych mam na 100% 6 punktów
8 maj 14:46
asdf: 1 − A
2 − B
3 − A
4 − B
5 − B
6 − C
7 − A
8 − A
9 − C
10 − D
11 − B
12 − B
13 − D
14 − D
15 − B
16 − C
17 − C
18 − B
19 − B
20 − A
21 − A
22 − A
23 − B
24 − C
25 − D
sprawdź sobie
8 maj 14:49
k: lecąc z pamięci to na pewno 9 punktów tutaj już masz jak nie więcej
8 maj 14:49
picia: troche jest zle jak tak spojrzalem. np 25. 700. sprawdz na forum.chyba wszystko juz jest
8 maj 14:50
Franek: 1.zle
2.dobrze
3.nie wiem co to
4. good
8 maj 14:50
Franek: 8. f(1)
16,17. były takie zadania?
8 maj 14:51
Maturzystka: sprawdziłam juz. 13 mam dobrze
8 maj 14:55
Maturzystka: w 16 i 17 trzeba bylo podac katy
8 maj 14:55
Maturzystka: 1. jest dobrze na 100%
8 maj 14:57
Ja: ja nie zdalem
8 maj 14:59
Maturzysta: 12pkt
8 maj 15:00
Ja:
8 maj 15:00
Maturzystka: dlaczego 12? patrzylam z odpowiedziami
8 maj 15:01
Eta:
8 maj 15:03
Ja:

wierzycie ze zdalem? bo ja nie
8 maj 15:05
asdf: też chyba zdałem, toi toi mi pomógł
8 maj 15:06
Ja: ja nie zdalem raczej
8 maj 15:09
asdf: za mało srałeś widocznie.
8 maj 15:10
Maturzystka: To dzięki tej stronce i mądrym ludziom, którzy tu pomagają

Wcześniej nawet nie myślałam o tym, że zdam maturę z matematyki

DZIĘKUJE!
8 maj 15:11
Ja: no a ja nie zdam
8 maj 15:11
asdf: dobrze się wysraj przed poprawka, na pewno pomoze.
8 maj 15:12
Ja: e tam poprawki tez nie zdam bo nic nie umiem
8 maj 15:14
Ja: 2% mi wyszlo jak dobrze pojdzie
8 maj 15:14
asdf: ja chciałbym mieć równo 55%, alejjest to nie mozliwe
8 maj 15:18
Liceum Uzupełniające : witaj w klubie
mi też słabo poszło
mi wychodzi jakieś 9 punktów
8 maj 15:19
misiunianiunia: PROSZE O POMOC
zad 1.
Rozwiąż równanie:
6 1
−−−− + −−−− = 2
x+3 x
1 − 2x
−−−−−−− = 3x
x
zad.2
Podaj przedziały monotonizności funkcji:
1−√3
f(x) = −−−−−−−
x
14 maj 16:04