8 maj 13:29
EPWA: Trzeba pamiętać, że były tzw. różne grupy i odpowiedzi mogą być inne.
8 maj 13:31
Wachnia_OGL: Dajcie wg tego arkusz odpowiedzi!
8 maj 13:32
sasza: Odpowiedzi w sensie wyników a nie związania wynik − litera porządkowa.
8 maj 13:33
Święty: 1. a
2. b
3. a
4. b
5. b
6. c
7. a
8 a
9 c
10 d
11. b
12. b
13. d
14. d
15 b
16 c
17 c
18 b
19. b
20 a
21 a
22 a
23 b
24 c
25 d
8 maj 13:35
Wachnia_OGL: moje odpowiedzi:
1A
2B
3A
4B
5B
6D
7A
8A
9C
10B
11B
12B
13D
14D
15B
16C
17C
18B
19D
20A
21A
22B
23B
24C
25D
Sprawdź ktoś które mam źle

bo coś i się wydaje, że wszystko dobrze
8 maj 13:35
Wachnia_OGL: taki błąd

! −b przez A omg,...
8 maj 13:36
Maturzystka ;D: akurat nie moja grupa
8 maj 13:37
Kasia: reszta zgadza sie z wynikami Swietego?
8 maj 13:37
zdemotywowany: Święty
powinno być 6D
Wachnia
powinno być 19 B
8 maj 13:40
Wachnia_OGL: Tak tylko mam 2 błędy dokładnie, bo w 22 dałem A a napisałem B
wszystko dobrze
Swięty ma 25/25
a ja mam 23/25
8 maj 13:41
zdemotywowany: swiety ma dobrze, zle spojrzalem
8 maj 13:41
Wachnia_OGL: w końcu 6 ma być
wzór
−b przez 2a
czy wzór −b przez a

8 maj 13:42
zdemotywowany: zobacz wzory vieta
8 maj 13:43
Anonimowa: A dlaczego w 23 B, a nie C?
8 maj 13:43
ttt: pomylilem sie raz na zamknietych, nie jest zle

bo zle przeczytalem i obliczylem pole kwadratu w ktorym byl wpisany okrag
8 maj 13:44
zdemotywowany: Anonimowa
Podstawiając x i y wyjdzie 0 a nie 4.
8 maj 13:44
Wachnia_OGL: Anonimowa: , dlatego, że −7 to jest środek, a promień jest 5 i −5 to pkt leży an okręgu a jak
dasz −7 to pkt leży na środku

rozumiesz ?
8 maj 13:44
zdemotywowany: [P[ttt]
Matura była prosta, ale jakiś prosty błąd się zawsze zrobi

Ja policzyłem objętość graniastosłupa zamiast ostrosłupa, nie mogę sobie tego wybaczyć...
8 maj 13:45
asdf: święty ma źle, 6 − c
8 maj 13:45
Maturzystka: Jeśli Święty ma wszystkie odpowedzi dobrze to zdałam
8 maj 13:45
Święty: ODPOWIEDZI DO OTWARTYCH:
26 − x∊(−∞,−5)U(−3,∞)
27 − dowod
28 − x
3=−3
30 dowod
32 − x=14
y=126
z=378
34 − 2,5 h
8 maj 13:46
Error_Demon: To i ja dam swoje:
1− A
2− B
3− A
4− B
5− B
6− C
7− A
8− A
9− C
10− D
11− B
12− B
13− D
14− D
15− B
16− C
17− C
18− B
19− B
20− A
21− B
22− B
23− B
24− C
25− D
8 maj 13:46
kylo1303: Święty Jesli chodzi o odpowiedzi to takie same, zarowno w otwartych jak i zamknietych.
8 maj 13:47
zią: ale glupi blad.. zamiast 2 log .... napisalem 3 log ... i zaznaczylem −6 ... no coz 24/25
8 maj 13:48
Święty: 
Podstawa mnie podbudowała. Pora na rozszerzenie
8 maj 13:48
honey: jeden punkt straciłam w zamkniętych. niby mało ale szkoda.
8 maj 13:48
honey: a propo rozszerzania. przydałyby się jakieś zadania do poćwiczenia na jutro (:
8 maj 13:49
asdf: no to źle macie obydwaj źle 6 zadanie:
8 maj 13:49
zdemotywowany: Święty 100 %?
8 maj 13:49
kylo1303: | | −b | | −3 | |
asdf I gdzie tu blad? |
| = |
| |
| | a | | 2 | |
8 maj 13:52
Error_Demon: 26− x∊(−∞,−5)U(−3,∞)
27− −−−−−−−−−−−
28− −3
29− y=−12x+6
30− −−−−−−−−−−−−
31− P(A)=1749
32− x=14, y=126, z=378
33− V=32√3/3 − prawidłowe moje: V=32√3
34− 2,5h
8 maj 13:52
Sławek.: 2 nie powinno być d? 4 ?
8 maj 13:52
Wachnia_OGL: zadanie 6 ma być odpowiedź:
−3 przez 2


!
8 maj 13:53
ukaszek: dlaczego w pierwszym A? Moze ktos rozpisac?
8 maj 13:53
Wachnia_OGL: Sławek, na pewno −4 :0
bo to −1/8 to jeszcze pod pierwiastek 3 stopnia, więc −1/2 razy 8 czyli −4
8 maj 13:53
asdf: @kylo
| | 3 | |
− |
| jest dobrze, ale odp D jest zła, powinno być C |
| | 2 | |
8 maj 13:55
Wachnia_OGL: ukaszek:, masz na przykładzie 100 zł
20% z 100 zł to masz 80 zł 30% z 80 zł to masz 24 zl
czyli 20 zł i 24 zł czyli 44 zł więc 44%

!
8 maj 13:55
Error_Demon: Przepraszam
21− A
22− A
8 maj 13:56
Sławek.: a może zaznaczyłem −4.
Kurdeee ja już sam niewiem co pozaznaczałem xD
8 maj 13:56
Kasia: to ile szacujecie,ze bedziecie miec %? : )
8 maj 13:58
asdf: chyba zdam
8 maj 14:03
firi: Zamknięte mam jak Święty.

Możecie dowody rozpisać?
8 maj 14:04
Maturzystka ;D: ja +− 66 % i na podstawe mi wystarczy , nie zdaje rozszerzenia
8 maj 14:17
Maturzystka: To są dobre odpowiedzi

Bo były pomieszane grupy

W pierwszym wszyscy mieli A. 44%

Dajcie może mniej więcej rozwiazaniami
8 maj 14:20