matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Zadanie maturalne z pociagiem
aaa:
Piszcie wyniki
8 maj 12:50
KPSL:
z otwartych: (−◯◯,−5)u(−3,◯◯) xa
3
=−3 y=−
1
2
+6 P
(a)
=
17
49
x=14, y=126, z=378 V=
32
√
2
3
t=2,5 godziny
8 maj 13:55