Jestem po i co...
DZIADZIA: Łatwa nie była

ale 30% bedzie
8 maj 12:31
Kamil: Wg mnie była bardzo prosta. No ale zależy dla kogo

. Dla mnie np, masakryczny był język
polski

.
8 maj 12:33
Pepsi2092: jeden dowód chyba niekompletny także 96−98%

A miała być stówa

ale dobra walić podstawę,
żeby jutro nie dać ciałka
8 maj 12:34
DZIADZIA: Kamil damy rade chyba trzeba pozytywnie myslec

a ile falg 19 czy 90? ja zaznaczyłem 90 i mam pewnie zle bo na bank jest 19?
8 maj 12:35
Tomek: 90
8 maj 12:35
psik: 90. To było z prawdopodobieństwa, choć głupie bo na początku nie zczaiłem wgl xD
8 maj 12:36
Jolanta: Dziadzia uszy do góry

będzie dobrze
8 maj 12:36
Tragos: jutro jest rozszerzenie, a nie w tym samym dniu?
8 maj 12:36
DZIADZIA:

a to 5 tak?
8 maj 12:37
malaika: 90?!

też tak mam

a z tym pierwiastkiem 3 stopnia? xD matko, tak naknociłam, że szok, hehe
aaa, wyszłam żywa z sali
8 maj 12:37
psik: tak, 5 DZIADZIA
8 maj 12:39
DZIADZIA: a to z ta suma x1+x2
mi delta z pierwiastkiem wyszła ale z jakiegos wzorku zrobiłem −34
8 maj 12:40
8 maj 12:41
Maniek: Maturka była bardzo prosta. 50 minut i skończyłem. Licze na 100%, ale prawde powiedziawszy,
prawdziwy test będzie dopiero jutro xD
8 maj 12:41
psik: −3/2 chyba , wzór Viete'a
8 maj 12:42
DZIADZIA: no czy cos takiego
8 maj 12:43
maturzysta: można też było podstawić wzory na x1 i x2 i je dodać do siebie √65 się skrócą i wychodzi
jeden z podpunktów
8 maj 12:43
DZIADZIA:

tworzaca stozka ma 4 kat α=45
sin45=
h4
√22=
h4
h=2
√2
8 maj 12:51
Maniek: Nawet dowód geometryczny był bardzo prosty
8 maj 12:52
DZIADZIA: tak wam wyszła wysokosc?
8 maj 12:53
Maniek: Nawet dowód geometryczny był bardzo prosty
8 maj 12:54
maturzysta: Z ciągiem za 4pkt to śmiech na sali! Od razu widziałem że r = 5 tylko trzeba było dojść do tego
8 maj 12:54
Jolanta:
8 maj 12:54
Jolanta: Dziadzia dobrze
8 maj 12:55
DZIADZIA: srednia arytmetyczna
juz nie pametam tresc ale x=3000−2300
x=700
8 maj 12:59
Basiek: Dziadzia− dobrze, że zdane. Gratki
8 maj 13:02
DZIADZIA: a jak u Cibie Basiek
8 maj 13:04
malaika: a z tymi %?
8 maj 13:04
DZIADZIA: 44%
8 maj 13:04
DZIADZIA: a z logarytmami 2*−2=−4 chyba
8 maj 13:05
Basiek: 
Szczerze? Nie wiem. Myślę, że w porządku.

A już na pewno mogło być gorzej.
Zrobiłam jeden idiotyczny błąd w ABCD, jedno zad. źle przepisałam i zgubiłam parę liczb w
prawdopodobieństwie.

Ale potem wszystko to poprawiłam. Ogólnie− jutro rzeźnia
8 maj 13:05
malaika: a z tym pierwiastkiem 3 stopnia?
8 maj 13:07
Kaz: malaika wystarczyło przecież rozłożyć wielomian
8 maj 13:08
DZIADZIA: Basiek a pamietasz zo zadanie z punktami (5,2012) to ten C symetryczny do osi oy to C (−5,
−2012) dobrze?
8 maj 13:09
sasza: Pamiętacie może to zamknięte z tymi pierwiastkami gdzie był kwadrat różnicy + jakieś mnożenie;
wyniki był jakieś 15+6
√2 itp

?
8 maj 13:09
malaika: pierwiastek na wielomiany

8 maj 13:10
Basiek: Tak, ostatecznie była to symetria względem (0,0), gdzie zmieniamy oba znaki, więc (−5, −2012)
8 maj 13:10
malaika: oo, dobrze mam z tym (5,2012)
8 maj 13:11
Basiek: Otwartych wyniki mam zapisane na ręce, to mogę Wam napisać
8 maj 13:12
malaika: serio

;>
8 maj 13:13
sasza: Było coś typu (4−√2)2 + 4(√2 + 2) jakoś tak szło, pamietacie?
8 maj 13:13
WACHNIA: z tym zadaniem:
(5,2012)
odpowiedź miała być tak:
(−5,−2012 )
8 maj 13:15
WACHNIA: to pytanie jest?
8 maj 13:15
8 maj 13:15
Basiek: Serio− serio.
| | 17 | |
Prawdopodobieństwo: |
| |
| | 49 | |
Czas pociągu: 2,5h
pierwiastek trzeci wielomianu : −3 (lub 3, nie pamiętam, który był podany)
I hm... nierówność (−
∞,−5)∪(−3,+
∞)
8 maj 13:15
DZIADZIA: nie wiem czy tam nie było czasami −4(√2+2)
8 maj 13:16
malaika: a tam, gdzie było, żeby podstawić za n = 5, to mi dół wyszedł 25, a góra nie. i sie
zastanawiam, cholirka, gdzie popełniłam błąd?! matko, jak zauważyłam ten błąd, to normalnie
się śmiałam, booo.... (−1)5 zapisałam jako −5. tak wiem, jestem genialna ^^
8 maj 13:16
DZIADZIA: nierownosc mam dobrze

prawdopodobienstwo pomieszałem troche
8 maj 13:17
malaika: a z tym sin i tg 30 stopnia?
8 maj 13:17
malaika: powiedzcie, jak macie w 2 zad.?
8 maj 13:18
Paweł: z ciągiem geometrycznym i arytmetycznym zadadanie 32 powinno wyjść x= 14, y = 126, z = 378
8 maj 13:18
Alkain: | | √3 | | 1 | | 2√3+3 | |
tg30+sin30= |
| + |
| = |
| |
| | 3 | | 2 | | 6 | |
8 maj 13:18
DZIADZIA: w 2 zadaniu mi wyszło chyba 2 nie pamietam
8 maj 13:18
Paweł: Zad 2
Odp B)
8 maj 13:18
Basiek:
8 maj 13:18
malaika: Alkain, ale tam jest minus, a nie plus...
8 maj 13:19
DZIADZIA: Alkain tak własnie miałem i zastanawiałem sie czy nie moge skrocic 6 z 2√2
8 maj 13:19
malaika: jeszcze pomęczę

zad. 16 i 17?
8 maj 13:20
Basiek: Dziadzia− po skróceniu:
8 maj 13:21
DZIADZIA: nie pamietam co tobyło
8 maj 13:21
KPSL:
16. 45 stopni
17. 60 stopni
8 maj 13:22
DZIADZIA: to jaka w koncu odp bo ja zaznaczyłem tak jak Alkain
8 maj 13:22
KPSL: jakie wam wyszło równanie tej symetralnej?
8 maj 13:23
8 maj 13:23
malaika: bo tam było tg300 − sin300
8 maj 13:24
gosc: jak to peirwsze trzeba bylo policzyc
8 maj 13:24
malaika: zad. 23 to było C=(2,−7)?
8 maj 13:25
Alkain: malaika i
Dziadzia nie pamiętam jaki był znak
8 maj 13:26
asdf: punkt znajdujący się na okręgu to = (2;−5)
8 maj 13:26
Ufo: a nie (−2,5)
8 maj 13:27
Paweł: 1 A
2 B
3 A
4 B
5 B
6 C
7 A
8 A
9 C
10 D
11 B
12 B
13 D
14 D
15 B
16 A
17 C
18 B
19 B
20 A
21 A
22 A
23 B
24 C
25 D
8 maj 13:28
8 maj 13:29
xxz: no środek okręgu jest 2,−7 i napewno nie będzie −2,5
8 maj 13:29
ola: Ja pomieszałam z tymi zamkniętymi. Dla mnie były prostsze otwarte
8 maj 13:29
asd: poco piszesz jak np w 16 masz zle... nie siej fermentu !
8 maj 13:30
8 maj 13:30
Wachnia_OGL: Paweł:, dlaczego w 10 masz D ?
nie powinno być −√3przez6 ?
8 maj 13:31
Daniel: dobrze ma 10 D
8 maj 13:33
DZIADZIA:
f(x)= −3(x−7)(x+2)
x=7 x= −2 dobrze?
8 maj 13:34
Daniel: tak
8 maj 13:35
psik: wszystkie odpowiedzi dobrze prócz 16, oczywiście że tam C będzie 45o
8 maj 13:35
Daniel: Paweł jak masz takie odpowiedzi to 24/25
8 maj 13:35
Paweł: widzę ze 16 zwaliłem bo podałem kąt środkowy a nie wpisany
8 maj 13:36
Daniel: psik mysle ze
Paweł dobrze zaznaczyl, a zle przepisał
8 maj 13:36
Daniel: a jednak
8 maj 13:36
psik: Łii, to wszystkie zamknięte mam dobrze
8 maj 13:37
DZIADZIA: zadanie 8
f(1)>1 dobrze
8 maj 13:38
0v0: a 27 jak udowodnić?
8 maj 13:41
karolina: kiedy bd wyniki

? bo nie wiem czy isc sie powiecis czy nie
8 maj 13:41
0v0: 29 czerwca chyba

nie iść!

bedzie git!
8 maj 13:42
karolina: git

nie osłabiaj mnie jestem taka tepa z matmy a calego CHUja napisalam

(((((((((9
8 maj 13:43
maturzysta: 16/25

Zajebiście!
8 maj 13:45
karolina: czyli co pijemy dzisiaj

8 maj 13:46
Basiek: Kawę, żeby ogarnąć dziś matmę rozszerzoną. ♥
8 maj 13:48
xxx: debilny idiota − nie przejmuj się, może na rozszerzeniu będą akurat zadania, które Tobie
podpasują

ja też zdaję rozszerzenie i będę miała prawdopodobnie 84% z podst. Bądź dobrej
myśli
8 maj 13:48
karolina: jak zdam z matmy obiecuje woj lubelskiego flaszke dla kazdego kto tu jest

8 maj 13:49
neti: 16,19,23 są źle
8 maj 13:50
Amaz: Każde zadanie zrobiłem w pamięci.
8 maj 13:51
vviola: niech ktos mi da odpowiedzi do zadan
8 maj 13:52
Paweł: Ja bym chciał, żeby jutro matma na rozszerzeniu była taka jak dzisiaj
8 maj 13:52
Marek : prawie wszystko żle mam
8 maj 13:53
xxz: 16 nie jest przypadkiem 45?
8 maj 13:55
Paweł: Jest w 16) 45 Było o tym niżej
8 maj 13:57
ola: jak dobrze pamiętam odp to 16/25
8 maj 13:58
karolkinka: MAREK ja tez



hahhahahaha
8 maj 14:00
xxz: Sory Paweł

. A w 23 nie jest przypadkiem C?
8 maj 14:04
ola: na www.edulandia.pl są już odp
8 maj 14:06
ola: 23 B
8 maj 14:06
malaika: obliczyłam sobie 21 odp. nie wierzę. ot co.
8 maj 14:08
tępy śrubokręt: Tak
DZIADZIA DOBRZE
8 maj 14:21
8 maj 14:29