matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Jak zrobić taki wykres funkcji wykładniczej?
Michaś:
Jak zrobić taki wykres funkcji wykładniczej?
9
f(x) = 3 −
3
x
f(x) =
√
2
2x−4
− 1
8 maj 11:37
krystek:
1
−3
2−x
+3=−(
)
x−2
+3
3
8 maj 11:48
Michaś:
nie rozumiem
8 maj 11:52
krystek:
A słyszałes o przesuwaniu wektor?
8 maj 12:10