matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wyznacz współrzędne punktu
Filip:
Proszę o pomoc
! Potrzebuję na jutro
.Wyznacz współrzędne punktu P', który jest symetryczny do punktu p=(2,5) względem prostej o podanym równaniu a) y=x b) y=−2x c) 5x+2y+9=0
7 maj 23:00
Eta:
https://matematykaszkolna.pl/forum/145099.html
7 maj 23:02