7 maj 20:23
Saizou : to się nie bój, głowa do góry i idziemy dumni
7 maj 20:24
Maturzystka: A kto sie nie boi
7 maj 20:24
D: napiszemy

mówią ze w maju zawsze łątwiej niż w sierpniu, to trzeba sie postarać
7 maj 20:25
nikon: umiesz rozwiązywac nierówności kwadratowe? np x2+5x+6>0
7 maj 20:26
Eta:
Ja też
7 maj 20:26
krystek: Weź Mamusię ze sobą!
7 maj 20:26
Errant: Każdy ma stresa ale wieżcie mi ta matura to pic na wode gdzie bedziecie chcieli to sie
dostaniecie gorzej jest sie utrzymać na studiach

A poziom trudności nie bedzie zabójczy to
gwarantuje
7 maj 20:27
Mamusiu: Zaczynam panikować
7 maj 20:27
Liceum Uzupełniające : hehehehe
7 maj 20:27
malaika: a powiedzcie mi, Wy piszecie i podstawię i rozszerzenie, tak?
i trzeba wziąć czarny długopis, cyrkiel i najzwyklejszy kalkulator, tak?
7 maj 20:28
Mamusiu: a jak mi sie kalkulator rozładuje?
7 maj 20:29
malaika: ojć, nie to, co trzeba wysłałam

nie bój się, ja od początku liceum ciągnę na 2, w sumie powinnam napisać, że też się boję, ale
wierzę w siebie!

Ty też wierz w siebie!
7 maj 20:29
Mamusiu: a linijka?
7 maj 20:30
malaika: o i linijka!
7 maj 20:31
Mamusiu: tzn. w sumie nie boję się, że nie zdam, tylko boję się, że zdam na mniej niż 85% i będzie wstyd
7 maj 20:31
7 maj 20:31
Mateusz:
Skoro sie boisz to idz w sierpniu
7 maj 20:31
Errant: Skoro taki wynik gdzie później startujesz ? Rozszerzenie piszesz?
7 maj 20:32
asdf: Japierdole po co tak panikujecie jak teraz Wam to nic nie da.. Żalicie sie nad swoim losem, że
nie zdacie? Jutro się idzie pisze normalnie i tyle, a nie jakieś "nie dziękuje" "kopa na
szczęście" itd... Wiedza się przydaje a nie jakieś zabobony
7 maj 20:33
Mamusiu: Chce iść na ekonomię do Wrocka

Tak, rozszerzenie też piszę, ale rozszerzenia to już sie
panicznie boję
7 maj 20:33
Karolina: Mamusiu.. Ty sie boisz ze bedziesz miala mniej niz 85%?! ja sie boje ze do 70 nie dociągnę...
7 maj 20:34
Mamusiu: Właśnie na polski zapomniałam o założeniu czerwonych majtek, jutro nie popełnię już tego błędu!
7 maj 20:34
Maturzystka: Podwiązki też zakladacie?
7 maj 20:35
Errant: Tam słyszałem że nawet spoko jest

TY sie nie martw podstawa weź sie za rozszerzenie pewnie po
klasie matematycznej jesteś i te zadania z podstawy spokojnie powinny pójść
7 maj 20:35
Karolina: dużo dają czerwone majtki... taa, liczy sie to co w głowie.
7 maj 20:36
Errant: Hehe to jakieś tradycje noszenia bielizny sa jak na studnióce

?
7 maj 20:36
Mamusiu: Eta, poczułam moc!
7 maj 20:36
asdf: "mniej niż 85% i będzie wstyd" − Kto ma prawo komuś zaglądać "po kieszeniach". To są twoje
wyniki i Twoja praca, a nie ogłoszenie na tablicy ile % dostałeś/łaś. Później sąsiadki będą
chodzić po osiedlu i gadać? Jak chcesz się takimi rzeczami przejmować to zapraszam na zdanie
egzaminu z prawa jazdy (gdzie też każdy się pyta pierwsze co: Za który? Za 3? dopiero....?) a
później takie mochery co się im nudzi i słuchają rydzyka przemawiają swoją opinie publicznie
wśród rówieśników...Co za ludzie japierdole..
7 maj 20:36
malaika: Eta GENIALNE

!

jestem mistrzem! ahahah
7 maj 20:38
Mamusiu: Jak rozwiązuję sobie tak na spokojnie zadania z ubiegłych matur to jest spoko, ale w stresie
podstawowe rzeczy mylę...
7 maj 20:38
Mamusiu: Jak rozwiązuję sobie tak na spokojnie zadania z ubiegłych matur to jest spoko, ale w stresie
podstawowe rzeczy mylę...
7 maj 20:38
Eta:
I tak trzymać! a co?

na szczęście
7 maj 20:39
Mamusiu: Prawko już mam za sobą na szczęście

Będą gadać, będą... Nienawidzę tego...
7 maj 20:40
Karolina: Nie wiem jak Wy, ale ja mam dosyć już matur.. chce odpocząć od nauki! ;<
7 maj 20:40
Errant: Bo to trzeba sobie conajmniej 1 dzień przerwy zrobić żeby mieć chęci na rozwiazywanie zadań z
matmy co za dużo to nie zdrowo. To wszystko sie miesza i dochodzą błedy obliczeniowe ..
7 maj 20:41
malaika:

7 maj 20:42
asdf: Jak się pójdzie na studia to się człowiek przyzwyczai do takiej matury co pół roku, najgorszy
pierwszy raz a później z górki
7 maj 20:42
Liceum Uzupełniające : wiesz karolina masz racje , matura człowieka dobija , czasami się zastanawiam na co się porywam
zawsze można strzelać
7 maj 20:43
Errant: Heh wiecie co jest dziwne w naszym społeczeństwie to że interesujecie sie co ktos o was powie
,miejcie to daleko w tylku bo ogladajac sie na innych daleko nie zajdziecie. Patrzysz sie na
innych co oni powiedzą tak naprawde nie znacie swojej watrości i nie jesteście
indywidualistami. Przystąpcie do tej matury z "jajami" nie masz takich pożycz od kolegi

ale
nie płaczcie co to bedzie

Jeżeli podejdziecie stanowczo, opanowanie ,ze świeżą głową bedzie
wszystko dobrze
7 maj 20:49
Karolina: Całkowicie dobita jestem, ciotka powiedziała ostatnio, że zmizerniałam.. Najgorsze jest
powtarzanie sobie materiału z 1 dzień przed maturą..każdy sądzi, że coś zapamięta..a potem
wychodzi i tak, że to nic nie dało
7 maj 20:49
asdf: jak mnie wkurwia te marudzenie...
7 maj 20:53
user: pomoce dydaktyczne(że tak się wyraże) ktos robi na jutro?
7 maj 20:53
7 maj 20:54
Karolina: złośnica..też tak chce..! user z czym do ludzi? ja np nie
7 maj 20:55
malaika: asdf: to nie czytaj tego. jeju, jedni są opanowani, a inni wręcz przeciwne...
7 maj 20:56
Liceum Uzupełniające : ludzie spokojnie , co się stanie jak nie zdacie matury
zawsze możecie do anglików do pracy

ja już laskę kładę na matmę
mi brakuje 6 punktów
ma 24 punkty jak by zdawał teraz
7 maj 20:58
złośnica: pomoce dydaktyczne? dobry pomysl

tylko co z tego ze duzo pamietam jak ze ztresu i tak zrobie glupie bledy, np czesto gupie
minusy

/
7 maj 20:59
Karolina: Liceum Uzupełniające niektórzy są opanowani.. więc cichaj
7 maj 20:59
malaika: złośnica: chciałaś napisać gubię
7 maj 20:59
asdf: @malaika
pisze to, żeby ludzie sobie z tym dali spokój bo przesadzają
7 maj 21:00
malaika: asdf: a myślisz, że jak napiszesz, że to Cię wkurza, to przestaną? dobra rada: olej to i nie
patrz na to marudzenie ^^
7 maj 21:01
złośnica: malaika, tak, szybko pisze, jednoczesnie sie ucze i myla mi sie literki

macie racja, nie pzresadzajcie ! co bedzie to bedzie, kazdy glupi zda na 30%
7 maj 21:03
złośnica: malaika, tak, szybko pisze, jednoczesnie sie ucze i myla mi sie literki

macie racja, nie pzresadzajcie ! co bedzie to bedzie, kazdy glupi zda na 30%
7 maj 21:04
Karolina: tak opowiadali, że matura w tamtym roku była trudna, gówno prawda, łatwa

więc teraz też
będzie dobrze
7 maj 21:04
Karolina: tak opowiadali, że matura w tamtym roku była trudna, gówno prawda, łatwa

więc teraz też
będzie dobrze
7 maj 21:05
malaika: zdaję sobie sprawę, że jestem słaba, ale wierzę, że uda mi się zdać na 30%!
7 maj 21:05
malaika: złośnica: wybacz, ja po prostu się czepiam takich drobiazgów jak ortografia itp.

jestem
uczulona na to, heheh
7 maj 21:06
user: jak zdam to się tak nawale, że będą mnie odnosić...
7 maj 21:06
Karolina: nie ma to jak monolog...
7 maj 21:09
Maturzystka: A wiadomo kiedy mniej więcej podadzą odpowiedzi
7 maj 21:11
malaika: Karolina: monolog?
7 maj 21:12
malaika: a ja mam pytanie! wyniki matur pisemnych są podawane tylko dla mnie, tak? tylko i tylko ja
wiem, co i na ile zdałam, prawda?! bo nie mogę się tego dowiedzieć, kurka no
7 maj 21:12
Karolina: bo ja pisze..i nikt mi nie raczy odpowiedziec..;X
7 maj 21:13
malaika: wiesz, jest tyle wpisów, że można się pogubić

powtórz pytanie
7 maj 21:14
Maturzystazdrowiemtryska: Dla panów zawsze zostaje Legia Cudzoziemska.
7 maj 21:14
malaika: ja się cały czas pytam, dlaczego, do jasnej cholirki, wzięłam WOS?!
7 maj 21:15
Maturzystazdrowiemtryska: Pisze ktoś historię?
7 maj 21:16
Karolina: malaika to juz nieistotne...

mało wpisów jest
7 maj 21:16
me: ja na próbnej miałam 29 punktów jednego punkta mi zabrakło jeśli teraz tak bedzie to sie
załamie
7 maj 21:17
ELoeLO: Głowa do góry ja właśnie piwko napiłem nic nie umiem i jutro zrobie dane i szukane z ostatniego
zadania zamknięte zadania strzelam i czekam na rozwiązania

może te 15 mi się uda a jak nie
to za rok też jest matura... Pozdrawiam *******
7 maj 21:18
me: znaczy 29 procent, pomylka.
7 maj 21:18
Maturzystazdrowiemtryska: I tak wszyscy umrzemy.
7 maj 21:19
Asia:
7 maj 21:19
malaika: na moje pytanie też nikt nie odpowiada xD od kilku dni zadaję pytanie i jeszcze do tej pory nie
uzyskałam odpowiedzi. a idźcie

pójdę do vdyrki
7 maj 21:20
Karolina: malaika nie martw sie.. haha; D
7 maj 21:23
malaika: ponowię po raz milion pytanko, hahah

wyniki matur pisemnych są podawane tylko dla mnie, tak? tylko i tylko ja wiem, co i na ile
zdałam, prawda?! bo nie mogę się tego dowiedzieć, kurka no
7 maj 21:24
Liceum Uzupełniające : hehehe czemu tu się przejmować
ale co tam matura to nie wszystko

zawsze trzeba próbowac
15punktów sie zdobędzie
moze
7 maj 21:24
malaika: @Karolina:
7 maj 21:24
Vampir: Dzisiaj o polnocy
7 maj 21:25
Mamusiu: Złamałam linijkę
7 maj 21:26
7 maj 21:29
Karolina: MALAIKA itak xD wzajemnie
7 maj 21:31
Mazut: Ostatnie zadanie będzie takie:
"Co tu jest nie tak?"
a = b
a
2 = a * b
a
2 − b
2 = ab − b
2
(a + b)(a − b) = b(a − b)
(a + b) = b
a + a = a
2a = a
2 = 1
?!
7 maj 21:32
hh: dont worry
7 maj 21:35
Liceum Uzupełniające :
7 maj 21:38
7 maj 21:42
Franek: tak sobie tu piszecie o tych czerwonych majtkach,i dopiero teraz do mnie dotarło że zrobiłem
błąd idąc do męskiej szkoły
7 maj 21:48
Mamusiu: haha Franek, przynajmniej nikt Cię nie będzie rozpraszał i nabijesz 100%
7 maj 21:49
pawel: Ja już 3 raz podchodze do matury z matematyki i 2 razy miałem 14pkt i raz 8pkt.Myślę,że jutro
sobie poradze.Powodzenia
7 maj 21:50
Franek: w przerwie między zadaniami mógłbym sobie odpocząć
7 maj 21:52
sexylady: Masakra ale biorac pod uwage srednio poziom trudnosci jezyka polskiego to moze i matma bedzie
taka w miare
7 maj 21:52
mlodaaa: a co sprawdzalbys majtki czy wszystkie maja czerwone?
7 maj 21:53
Franek: hehehe.... moźe....
7 maj 21:55
Franek: 3h to dużo czasu
7 maj 21:56
mlodaaa: oj tak ;0
mialbys przynajmniejcorobic
7 maj 21:56