matematykaszkolna.pl
matura 2012 kacper: Podziękowania Przez kilka ostatnich tygodni męczyłem userów tej strony zadaniami maturalnymi. Które w większości wbito mi do głowy, choć było ciężko i czasem dramatycznie. Tak jak wcześniej wspominałem zapisywałem sobie wszystkie nicki, które mi pomagały na okładce zeszytu i teraz chciałbym podziękować. Oto laureaci: − Vax − rumpek − Basiek − picia − byłeś najwytrwalszy, szacunek − Maslanek − asdf − Saizou − konrad − Eta Niniejszym Wam dziękuję za cierpliwość, wylany pot i łzy. Niech Bóg wynagrodzi Wam to w dzieciach i prowadzćie dostatnie życie. Ja od rano ogarniam sobie te wszystkie zadania i właśnie będzie już ósma godzina. Po tych wszystkich porażkach z zadaniami głęboko wierzę, iż jutro będzie dzień nawrócenia i napiszę pomyślnie na ≥30%. Trzeba być dobrej myśli i się uśmiechnąć Trzymajcie się.
7 maj 18:42
jok: "Matematyka to zla kobieta byla"
7 maj 18:45
Rafał274: Powodzenia emotka
7 maj 18:47
Basiek: Ojjj emotka Powodzenia jutro, trzymam kciuki. [A jak będzie mniej niż 50%, to będę krzyczeć] emotka
7 maj 18:47
Eta: Powodzenia emotka z ostatniego miejsca na tej liście
7 maj 18:48
blogther: ja do tej listy dodałbym jeszcze − Milakylo1303GodzioAga1 i jeszcze wielu innych ale ja mysle ze jutro to tylko formalnosc gorsza bedzie sroda
7 maj 18:49
Franek: dokładnie jutro będzie pikuś gorzej w środe
7 maj 18:51
Kejt: Czuję się pominięta trudno..
kacper: Basiek: Nie przesadzajmy z tymi 50% . Wystarczy mi 30%. Ważne, że Ty będziesz miała 98% Eta: Ostatni będą peirwszymi
asdf: co jest w środe?
Saizou : ja wam mówię "Dacie radę" i tak będzie i krzyżuję palce zwyczajem Anglików
Eta:
7 maj 18:52
Basiek: Eta, jak głosiła matura z polskiego: "Widziałem dalej dzięki temu, że stałem na barkach gigantów" kacper− zawsze mówię: celuj wysoko, spadaj boleśnie
7 maj 18:52
Saizou : a jeśli kochasz upadać to wybierz gimnastykę artystyczną
7 maj 18:53
Eta: Moje hasło: " nie wychylać się przed orkiestrę "
7 maj 18:53
Franek: dziwne mnie nęka uczucie.... jak by się wszystko kończyło w środęemotka
7 maj 18:54
kacper: Kiedyś lubiłem sie rozciągać, ale czy od razu gimnastyka artystyczna. Hm...
asdf: co jest w środe...? prócz tego, że 09 maja ?
Saizou : "Bycie pozytywnie nastawionym może nie rozwiąże Twoich problemów, ale wkurzy wystarczającą liczbę ludzi, by było to warte zachodu." a to moje motto
7 maj 18:55
Eta: Dokładnie emotka ........."matury z matematyki dzień to ostatni "
Basiek: Dzień ostatecznej zagłady, no i oczywiście środek tygodnia
blogther: koniec swiata dla tych ktorzy sie nie uczyli
7 maj 18:56
Franek: http://www.wolframalpha.com/input/?i=domain+of+f%28x%29+%3D+1+%2B+2%2F%28x-3%29 ta krzywa od (−niesk, 0) po lewej stronie czemu się na prawą nie odbija?
7 maj 18:57
Franek: sory zły temat emotka
7 maj 18:58
Franek:
7 maj 18:59
picia: POWODZENIA!
7 maj 19:09
kacper: Dzięki picia Wierzę, że dam radę.
7 maj 19:13
picia: pewnie ze tak. jakbys mogl to daj jutro znac jak poszlo.
7 maj 19:14
Daniel: tak tak wszystko się zgadza, przyłączam się do podziękowania, no ale ETA to kobieta, ma pierszenstwo.. szanuj się emotka
7 maj 19:15
Daniel: jak to wyglada ze Eta na koncu listy
7 maj 19:16
kacper: No pewnie, że dam. Jak już będą wyniki to napiszę w temacie ile uzyskałem % A w necie nie będę szukał odp. tylko poczekam na ogólne wyniki, bo zbyt bardzo mi zależy.
7 maj 19:18
Godzio: Powodzenia jutro emotka z dołączonej listy (idąc śladami Ety )
7 maj 19:25
zią: pora rozj*%$ebać system.. powodzenia wszystkim
7 maj 19:34
Gabi:): powodzenia jutroemotka zdania matury...
7 maj 21:28
Mila: bloghter, miło mi to widzieć, bo właśnie zmierzałam zniknąć z forum. Oby moja pomoc dała jak najlepsze efekty jutro i w środę.emotka
7 maj 21:39
kacper: Tak jak postanowiłem nie chcę sprawdzać wyników w necie bo wolę element zaskoczenia. Początkowo przeglądając wszystkie zadania jakoś się nie uśmiechnąłem, nie byłem zadowolony. Ale jak zacząłem robić każde kolejne to było coraz lepiej. Jak wyszedłem, a pisałem do samego końca, wyszedłem 10 minut przed końcem, to gadałem z matematyczką i kilkoma osobami to wiem, że trzy zadania otwarte które zrobiłem za 2pkt mam dobrze czyli bankowo mam dobrze 6 pkt w otwartych. Nie jestem pewny czy dowód dobrze i czy nie dostanę jakiegoś punkcika za zadania z ciągów. Ale dajmy na to już to 6 pkt więc z zamkniętych muszę mieć chociaż 9pkt. Wierzę, że będzie dobrze. Czekam na wyniki 29 czerwca. Dziękuję za pomoc w nauce!
8 maj 13:44
Basiek: Kacper− jestem przekonana, że z otwartych do tych 6−ciu punktów wpadnie jeszcze jeden lub dwa. A w zamkniętych 6 będzie na pewno! emotka
8 maj 13:46
picia: na pewno zdales emotka
8 maj 13:56
kacper: No raczej tak, zadowolony wyszedłem. Ale nie chce zapeszać. Czekam do 29 czerwca. Napiszę tutaj ile będę miał %
8 maj 13:59
DZIADZIA: JA TEZ BARDZO DZIEKUJE ZA POMOC JESTESCIE SUPER ALE JESZCZE WAS BEDE MENCZYŁ BO TO NIE KONIEC MOJEJ PRZYGODY Z MATEMATYKAemotka
8 maj 14:59
Eta: Zawsze do usług jak tylko zdrowie pozwoli emotka
8 maj 15:00
kacper: Do wyników tylko 12 dni emotka A tymczasem jutro i we środę egzaminy zawodowe.
17 cze 21:05
Basiek: Czeeeść Kacper emotka Zawodowe− to znaczy co konkretnie? I oczywiście powodzenia emotka Trzymam kciuki.
17 cze 21:21
tn: Również doceniam Waszą pomoc Przede mną klasa maturalna, ale wiem że z Wami napiszę rozszerzoną
17 cze 21:22
kacper: Basiek Chodziłem do technikum więc teraz jeszcze walczę o zawód. Branża − hotelarstwo
17 cze 21:39
Basiek: Ech, zazdroszczę. Matura będzie, tytuł technika będzie... emotka
17 cze 21:44
kacper: Dobrze, żeby było
17 cze 22:10
kacper: A ja jestem załamany bo mam niewłaściwy kod i muszę do szkoły jechać.
29 cze 08:33
kacper: Dziekuję, jeszcze raz wszystkim! Picia, Basiek Wszystkim Zdałem matematykę. Na 40% Cięzki szok.
29 cze 18:28
picia: uff. gratulacje emotka
29 cze 18:58
kacper: Noc nie przespałem, ale opłacało się
29 cze 19:04
Basiek: Gratki Kacper, wiedziałam, że będzie dobrze. To teraz już 100% wakacje emotka
29 cze 19:39
Mila: Gratulacje dla Kacpra.emotka
29 cze 22:12
miki: Podziękowania dla: Eta, Basiek, asdf,rumpek i pozostałych których nie wymieniłam. MATURA ZDANA emotka
2 lip 10:49
Święty: Mat P 100% Mat R 86 % DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM!
2 lip 14:39