matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Potęgi
Patryk:
Wartość wyrażenia 5
100
+ 5
100
+ 5
100
+ 5
100
+5
100
=
7 maj 18:29
zią:
5 * 5
1
0
0
= 5
1
0
1
7 maj 18:30
Saizou :
5
100
(1+1+1+1+1)=5
100
*5=5
101
7 maj 18:30
firi:
Wyciągnij przed nawias 5 do setnej.
7 maj 18:31