matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
z
olcia1231:
rozwiązanie równania −2=
x−1
x=2
jest liczba?
7 maj 17:59
Kejt:
x−1
−2=
?
x + czy − 2
7 maj 18:20
bas:
−2* (x−2) = x−1
7 maj 18:23
bas:
−2* (x−2) = x−1 dalej oblicz
7 maj 18:23