matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
y
bas:
wyrażenie 1−sin
2
α / cosα można w postaci; a. sinα b. 1 c. cosα d. 1/cosα
7 maj 16:29
matura już jutro :
c
7 maj 16:30
krystek:
cos
2
x
=...
cosx
7 maj 16:31
Aga:
1−sin
2
α=sin
2
α+cos
2
α−sin
2
α=cos
2
α
7 maj 16:35