;;;;;
uległa dagmara: trudne zadanie z podstawy!pomocy!
| | 1 | |
wyznacz liczbe ,której 120% jest równe=U{√3*3−u{1][2}}* |
| −2} |
| | 9 | |
7 maj 09:46
uległa dagmara: ohh to nie miało byc tak<zirytowana>
7 maj 09:47
uległa dagmara: | | 1 | | 34 | |
w liczniku wyszło mi 34,w mianowniku jest coś takiego ; |
| * |
| |
| | 3−2 | | 2 | |
7 maj 09:49
uległa dagmara: 3
−2 tam ma być.....achh powinni to ulepszyć
7 maj 09:50
uległa dagmara: | | 9 | |
wynik przedstaw w postaci ( |
| )a |
| | 25 | |
7 maj 09:51
krystek: | | 120 | | 12 | | 6 | |
120%Wartości = |
| (w)= |
| (W)= |
| ( to co wyliczyłaś) (zapis dla mnie nie jest |
| | 100 | | 10 | | 5 | |
czytelny)
7 maj 09:57
7 maj 10:06
uległa dagmara: zrobic tutaj ułamek piętrowy to istny cud... tyle mi wyszło po tej drugiej stronie...
7 maj 10:08
uległa dagmara: licznik wyliczyłam ale nie wiem jak z mianownikiem
7 maj 10:09
uległa dagmara: dlatego go przepisłam tak,jak był podany w zadaniu
7 maj 10:09
7 maj 10:09
uległa dagmara: jejjjj zrobiłam

ale dziękuję Krystek,,tez mi bardzo pomogłeś
7 maj 10:12