matma
dureń: równanie okręgu o promieniu 6 ? jak to się robi:(
6 maj 22:58
picia: a w jakims punkcie srodek?
6 maj 23:01
dureń: nie ma punktów środka właśnie
6 maj 23:02
6 maj 23:02
asdf: daj całą treść, przykład takiego okręgu:
| | π | | sin2α + (1 − sin2α) | |
(x + |
| )2 + (y + |
| 2 = 36 |
| | √9 + log39 | | tgβ * ctgβ | |
6 maj 23:02
picia: to np x2 + y2 = 36
6 maj 23:03
Basia:
(x−a)2+(y−b)2=36
nie sądzę jednak, żeby o to chodziło
napisz pełną i dokładną treść zadania
6 maj 23:03
picia: ale zes wymyslil asdf
6 maj 23:04
dureń: ok już mam

dzieki
6 maj 23:05