matematykaszkolna.pl
jak typujecie co będzie na maturze z matematyki , jakie działy matmy mogą być Liceum Uzupełniające : jak typujecie co będzie na maturze z matematyki , jakie działy matmy mogą być
6 maj 21:08
rumpek: Ciekawe kto może dawać bany . Trzeba będzie do kogoś napisać, i żadne.
6 maj 21:10
Ewa: Jeśli w CKE są wielbiciele EURO to," Piłka jest okrągła".
6 maj 21:10
asdf: Myślę, że będzie tak: Zbiory liczbowe, wartość bezwzględna, wyrażenia algebraiczna, funkcja liniowa, funkcja kwadratowa, wielomiany, ciągi liczbowe, trygonometria, planimetria, geometria analityczna, prawdopodobieństwo, stereometria Ale nie pamiętam wszystkich
6 maj 21:11
Baś: Przecież matura z matematyki to materiał przekrojowo przez całość. Więc... będzie wszystko, standardowo.
6 maj 21:12
asdf: jeszcze logarytmy mi się przypomniały
6 maj 21:14
Baś: Jestem ze wsi, ale zwrotu "ino" nie używam. Proszęęęę. Daj sobie spokój z podszywaniem się pode mnie. Kiepsko Ci idzie emotka
6 maj 21:15
Liceum Uzupełniające : matma to bzdura , i po co to wszystko
6 maj 21:17
asdf: no nie? matma to gówno, polski nauczy Cie logicznego myślenia....
6 maj 21:18
Liceum Uzupełniające : nowe hasło na maturze z matematyki ,kto chce się przyłączyć do akcji żeby napisać do na maturze
6 maj 21:19
blogther: widze ze nie tylko ja mam ten problem z tym jełopem ale naszczescie jeszcze nie wpadł i niee wypisuje jakis obrazliwych rzeczy na innych jednak i tak na wszelki wypadke przepraszam a ja pozniej sie dziwie dlaczego nikt mi na posty nie chce odpisywac
6 maj 21:20
Śniący: jak się popatrzy na poprzednie lata to planimetria sama w sobie raczej często się nie pojawia. zazwyczaj występuje w połączeniu ze stereometrią ale w dużo łatwiejszej wersjiemotka
6 maj 21:25
Śniący: oczywiście mowa o rozszerzeniu
6 maj 21:25
Liceum Uzupełniające : robimy akcje na maturze , napiszmy coś na arkuszach maturalnych coś ciekawego na matematyce , żeby CKE to widziała
6 maj 21:26
Mateusz: O jest Godzio robótka w sam raz dla ciebie aby zbanować tego małego trolika
6 maj 21:36