matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
tom:
log
0,5
√
32
=
6 maj 20:30
pigor:
... np. tak :
log
0,5
√
32
=
log
0,5
√
2
5
=log
0,5
2
5
2
= = log
0,5
0,5
−
5
2
=−
5
2
log
0,5
0,5=−
5
2
*1=
−
5
2
=
−2,5
...
6 maj 23:17