matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
czy może ktoś rozpisać. wynik r=5,87%
student:
r
1,06=(1+
)
4
4
6 maj 20:24
student:
?
6 maj 20:33
Eta:
4
√
1,06
= 1,0146738
r
1,0146738= 1 +
4
dokończ...........
6 maj 20:36
Eta:
Zmień nick, bo przynosisz wstyd
studentom
6 maj 20:38
student:
dzieki
6 maj 20:39
zmieniony nick:
spoko
6 maj 20:39
Eta:
W nagrodę ....
6 maj 20:40