matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
nie wiem z czego skorzystać! zad za 1pkt!
uległa dagmara:
w okregu poprowadzono dwie cieciwy.dane są długości: AP=1,2 Pb=2,4,cp=2 cieciwa CD ma jaką długość
? nie wiem z czego skorzystać
(((()((((((((((((
6 maj 20:17
uległa dagmara:
pomocyyyy
6 maj 20:27
uległa dagmara:
nie róbcieee
!zrobiłam już
6 maj 20:29