Układ współrzędnych
OralnaBlondyna: W układzie współrzędnych narysuj okrąg o równaniu (x + 2)2 + (y − 3)2 = 4 oraz zaznacz
punkt A = (0,−1). Prosta o równaniu x = 0 jest jedną ze stycznych do tego okręgu
przechodzących przez punkt A. Wyznacz równanie drugiej stycznej do tego okręgu,
przechodzącej przez punkt A.
6 maj 20:13
OralnaBlondyna: Nikt nie da rady ?
6 maj 20:22
Jolanta: Moze głupio sie podpisałas mnie to np razi
6 maj 20:25
Oralna: Teraz lepiej ?
6 maj 20:30
Sabaku: Ajj help[
6 maj 20:42