matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
logarytmy
Sonia:
log
5
(log
4
(log
2
x))=0
6 maj 18:06
Aga1.:
log
5
(log
4
(log
2
x)=log
5
5
0
log
4
(log
2
x)=1 log
4
(log
2
x)=log
4
4
1
log
2
x=4 log
2
x=log
2
2
4
x=2
4
6 maj 18:13