matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
log
ulka:
mam jeszcze takie i też nie mam bladego pojęcia logx4=
1
3
lub 10
l
o
g
6
=x 3
l
o
g
2
3
23 kwi 08:55
Wito:
b) ze wzoru masz ze 10
log6
6 =6 czyli x=6
23 kwi 09:35
Bogdan:
x
1/3
= 4 /
3
x = 64
23 kwi 10:30