α = 40o
| 1 | ||
V = | * H * Pp | |
| 3 |
| 8 | ||
V = | * Pp | |
| 3 |
| 8 | ||||||||
tg40o = | ||||||||
|
| 8391 | 8 | ||||||||
= | |||||||||
| 10000 |
|
| 8391a√2 | |
= 80000 | * √2 | |
| 2 |
| 80000√2 | ||
a = | ||
| 8391 |
| 80000√2 | 6400000000 | |||
Pp = a2 = ( | )2 = | |||
| 8391 | 70408881 |
| 8 | 6400000000 | |||
V = | * | |||
| 3 | 70408881 |
| 51200000000 | ||
V = | ≈ 243,39 j3 | |
| 211226643 |
α = 40o
| 1 | ||
V = | * H * Pp | |
| 3 |
| 8 | ||
V = | * Pp | |
| 3 |
| 8 | ||||||||
tg40o = | ||||||||
|
| 8391 | 8 | ||||||||
= | |||||||||
| 10000 |
|
| 8391a√2 | |
= 80000 | * √2 | |
| 2 |
| 80000√2 | ||
a = | ||
| 8391 |
| 80000√2 | 6400000000 | |||
Pp = a2 = ( | )2 = | |||
| 8391 | 70408881 |
| 8 | 6400000000 | |||
V = | * | |||
| 3 | 70408881 |
| 51200000000 | ||
V = | ≈ 243,39 j3 | |
| 211226643 |
| 12800000000 | ||
Pp = | ||
| 70408881 |
| 102400000000 | ||
V = | ≈ 486 j3 | |
| 211226643 |