..
Lusie : Obliczyć wartość wyrażenia:
| | 3−2√3 | | √3−2 | |
√3(√3−2) + |
| + |
| + ... |
| | √3 | | √3 | |
6 maj 14:51
Lusie: pomocy!zadanie z wczoraj:(
7 maj 20:33
Lusie: HALLO


?
7 maj 20:46
dionizy:
7 maj 20:50
Lusie: 
?
7 maj 20:59
Lusie: ma ktoś pomysł jak to zrobic?
7 maj 21:06
Lusie: pomocy?
9 maj 19:29
Lusie: pomocy?:(
9 maj 21:48
Saizou : | | 1−√3 | | 3√3−6 | | 1−√3 | | 2√3−5 | | 6−5√3 | |
3−2√3+ |
| = |
| + |
| = |
| = |
|
|
| | √3 | | √3 | | √3 | | √3 | | 3 | |
jak nic nie pomyliłem
9 maj 21:54
Saizou : ale coś jest źle
9 maj 22:01
Saizou : a jednak dobrze
9 maj 22:08