matematykaszkolna.pl
c Basiek: w związku z haniebnym zachowaniem ludzi na tym forum postanowiłam coś musimy ich jakoś zniszczyć, proponuję używać argumentów słownych
6 maj 13:59
psik: mi brak cierpliwości do takich
6 maj 14:00
Basiek: Ejejejej. Stop. Tak nie wolno. To brzmi jak ja, a nie jest mną. W ogóle− ja praktykuję przemoc fizyczną.
6 maj 14:00
rumpek: eeee?
6 maj 14:01
GOLAB: Jak tu założyć nowy temat i zadać pytanie ??
6 maj 14:02
GOLAB:
6 maj 14:02
Baś: Jak się zapewne (nie) domyśliliście− wyjaśniam. Temat nie został założony przeze mnie. Nie mam zamiaru nikogo "niszczyć", bawi mnie to dziecinne zachowanie, więc... I nie "eeee" Rumpek Masz dziś czas?
6 maj 14:03
DZIADZIA: Basiek wyluzuje nie zwracaj na nich uwagi
6 maj 14:03
rumpek: Zależy na co
6 maj 14:06
Baś: Plani/ stereo?
6 maj 14:07
DZIADZIA: Dalej ja juz che pisac chce juz przeciac swoim dowodem naklejki na arkuszu i rozwiazywac te zadanka w pocie czoła emotka
6 maj 14:09
rumpek: Zakładam, że post z 14: 09 to jakiś inny człowiek, no naprawdę.
6 maj 14:10
Baś: Ech, nicki piszę z dużej literki i pogrubione, tak btw.
DZIADZIA: miejmy juz to za soba!
Baś: nie
Baś: Rumpek− dobrze zakładasz, mieszkasz po drugiej stronie Polski, pamiętasz? Dobrze.
6 maj 14:11
rumpek: Zgadza się
6 maj 14:12
Baś: Mimo wszystko o plani i stereo. pisałam ja, chciałam wykorzystać sytuację.
6 maj 14:13
Baś: Nie piszę "hehe", tylko "haha". Poza tym, nie lubię gór, co pisałam wczoraj− wolę morze.
6 maj 14:14
rumpek: Nędzny falsyfikat Baśki, dałbyś już spokój z tą zmianą nicku.
6 maj 14:14
rumpek: brak słów
6 maj 14:15
Baś: Każdy mój falsyfikat jest marny emotka Ale ten to już naprawdę....
6 maj 14:15
Franek: Basiek mieszka po sąsiedzku ze mną emotka
6 maj 14:16
Typ: też ją znam, średnia sztuka w sumie
6 maj 14:17
Franek: Baś czy Basiek.... polecisz może jakieś arkusze... prócz Pazdra, CKE i OKE?
6 maj 14:18
Baś: Średnia to pozytywnie emotka
6 maj 14:18
Baś: Franek−(DżejDżej? Jeśli już wszystkie te zrobiłeś, to może coś z Aksjomatu? Albo z zadania.info? emotka
6 maj 14:19
Typ: średnia z ryja czyli słąba
6 maj 14:19
DZIADZIA: ludzie jestescie załosni naprawde myslałem że do matury przystepuja dojrzali ludzie o tu prosze jaka dziecinada...
6 maj 14:20
Franek: tak to ja DżejDżej emotka ok, dzięki wielkie, zaraz popatrzę emotka
rumpek: aksjomat jest prosty zrobiłem wczoraj cały i nic tródnego dajcie cos trudniejszego bo juz mnie rozniesie aaaa
Basiek: Idę się umyćemotka
DZIADZIA: ludzie jestescie załosni naprawde myslałem że do matury przystepuja dojrzali ludzie o tu prosze jaka dziecinada...
Baś: Wow. Pomysłowy ktoś jest.... Franek− zerknij emotka są jeszcze Operonowskie, ale ich nie warto dotykać moim zdaniem.
6 maj 14:22
rumpek: Nie no naprawdę poszywać się pod kogoś to pierwszy problem, drugi problem ortografia, trzeci problem brak życia społecznego − zakładam.
6 maj 14:24
DZIADZIA: rumpas mam pytanko taki banał ale mam z tym jakas zawieszke nie kumam jak jest podana jakas nam liczba i trzeba ja pomniejszyc np 4 krotnie' bo np 2 zwiekszone 3 krotnie to 6 tak a 7 zmniejszone 3krotnie?
6 maj 14:26
Eta: lol
6 maj 15:23
malaika: szkoda, że nie można mieć nicka na wyłączność, bo w ten sposób inni podszywają się pod innych i myślą, że są super i w ogóle, a tak naprawdę, to się ośmieszają tylko ^^
6 maj 16:09