matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
trygonometria
dureń:
sin
2
38stopni+ cos
2
38 stopni−1 /Sin
2
52stopni+cos
2
52stopni+1= ile to się równa i jak to zrobić
5 maj 22:40
RedX:
sin
2
38 + cos
2
i sin
2
52 + cos
2
52 jest równe 1 więc
1−1
1+1
=
0
2
= 0
5 maj 22:55