matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Udowodnij, że
RedX:
cos2x
= tg
2
− 1
sin
2
x−1
5 maj 21:20
Eta:
cos
2
x−sin
2
x
cos
2
x
sin
2
x
L=
=
−
= −1+tg
2
x=tg
2
x−1
−cos
2
x
−cos
2
x
−cos
2
x
L=P
5 maj 21:26
Eta:
Zamieniłeś się w "Julkę" ?
5 maj 21:27