matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
f.tryg.
Julka:
sprawdź czy dla kąta ostrego α zachodzi nierówność:
1−tg
2
α
= 1−2sin
2
α
1+tg
2
α
5 maj 20:23
Pomocy!Prosze!:):
Pomóżcie, Prosze
5 maj 20:57
Pomóżcie!!!!!!!! :
Błagam
5 maj 21:20
Eta:
cos
2
α−sin
2
α
cos
2
α
L=
=
cos
2
α+sin
2
α
cos
2
α
cos
2
α−sin
2
α
cos
2
α
=
*
= cos
2
α−sin
2
α= .......... dokończ
cos
2
α
1
L=P
5 maj 21:21
Pomóżcie!!!!!!!! :
czyli P=sin
2
α−cos
2
α−2sin
2
α=cos
2
α−sin
2
α=L tak? dziękuje
5 maj 21:32
Maslanek:
mhm
5 maj 21:34
Pomóżcie!!!!!!!! :
dziękuje
5 maj 21:35
Maslanek:
Tym razem to ja dostałem różę
5 maj 21:39